Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen tiltottam az exem, most mi legyen?
Az a baj tesó, hogy te még nem tetted magad túl rajta.
Egyébként semmi jelentősége nincs, kit érdekel, hogy letiltottad-e vagy sem?
Téged, mert még szereted... De őt nem zavarja szerintem.
Részegen a felettes én gyengül, és megteszel olyat, amit a lelked mélyén szeretnél, csak nem illik, konfliktussal jár, ciki stb.
Tehát a lelked mélyén te haragszol rá, és nem akarsz vele kapcsolatot. Szerintem nem baj, hogy ez most kijött belőled. És ne törődj azzal, hogy utána mit hisz rólad. Ettől ex, hogy már nem számít, mit gondol rólad!
Ha beszélő viszonyban vagytok, akkor nyugodtan megmondhatod, hogy volt egy ilyen kisebb kirohanásod ittas állapotban, de nem akartál neki odaszúrni ezzel.
De egyébként nyugodtan be is jelölheted szerintem és ugyanúgy egy rövidke üzenetben leírhatod a helyzetet.
Legalábbis én nem haragudnék meg és nem venném úgy, hogy nyomulni akarna az exem. Tudja, hogy érzékeny vagyok és inkább értékelném ezt a gesztust, attól még hogy nem beszélek vele. Mégiscsak együtt voltunk és ismer.
Bár te ismered őt. Korábban miként reagált ilyen helyzetekre?
Olyan aranyosak vagytok, köszönöm a válaszokat azt hittem le leszek oltva, amiért ilyen hülye vagyok.
Annyit kell tudni, hogy mi eléggé az elején voltunk, a szakítás is fura volt, én szakítottam vele, de igazából ő nem akarta a kapcsolatot. Aztán még egyszer beszéltünk erről chaten és én nem írtam neki arra vissza. (mert én már leírtam mindent és elbúcsúztam tőle) Azóta nem beszéltünk. Szóval totál nem tudom most hogyan áll hozzám, és emiatt nem tudom azt sem, hogy érdekli, vagy nem érdekli a tiltás.
#4 Azóta nem beszéltünk, nem tudom hogy reagálna, ha írnék neki :(
Megvolt, meg a húsleves is, mostmár a szégyenérzeten kívül nincs más bajom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!