Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Részegen tiltottam az exem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen tiltottam az exem, most mi legyen?

Figyelt kérdés
Békében váltunk el, viszont nekem még mindig nagyon fáj ez az egész, bevallom kicsit kifordultam magamból. A lényeg, hogy enyhén ittas állapotban dühömben letiltottam. Már bánom, mert tényleg nem érdmelte meg. Ha bejelölöm lebukok a kis produkciómmal, viszont előbb-utóbb megtudja és nem akarom, hogy azt higyje utálom.
2020. dec. 20. 22:24
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

#8 Igen, én még egyáltalán nem zártam le sajnos.

#9 Ebből kifolyólag érdekel mi van vele. És egyszer beszélgettünk erről anno, és mondta, hogy neki tök rosszul esne egy ilyen tiltás, ha nem csinált szemétséget. Azt mondta úgy érezné jelentéktelen volt minden, ami a kapcsolatban zajlott és ez fájna neki, még ha túl is van az adott lányon.

2020. dec. 20. 23:22
 12/26 A kérdező kommentje:
És nem akarom, hogy ezt érezze, mert ez nem igaz. NEkem nagyon is sokat jelentett és még jelent is, csak hülye voltam.
2020. dec. 20. 23:24
 13/26 anonim ***** válasza:
61%
ja de neki nem jelentesz semmit ezert dobott ki
2020. dec. 20. 23:28
 14/26 anonim ***** válasza:
40%

Ki nem szarja le hogy mit csinàl egy ex.

Eleve nem tartok exekkel kapcsolatot. Azért ex.

2020. dec. 20. 23:29
 15/26 Ypszilon1980 ***** válasza:
88%
Lépjél akkor felé és fogadd vissza, de ne köntörfalazz, nem értem mire jó ez a letiltom, vissza feloldom, nem válaszolok az üzire, aztán meg mégis akarok, nem kell a játszma. Légy őszinte, légy önmagad, ne foglalkozz vele ki mit szól hozzá, vesztenivalód nincs, te érzed.
2020. dec. 20. 23:30
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Így már értem mért hagyott el. Nekem se kellene egy ilyen pasi aki itt kérdezi meg ezt az egyszerű dolgot.
2020. dec. 20. 23:41
 17/26 A kérdező kommentje:

Igazad van, nem értem miért kezdtem el a játszmázást. Valahogy bennem volt ez a hülyeség. Nem igazán voltam még szerelmes, új nekem ez az egész és nem tudom mi a helyes. Attól féltem, hogyha őszinte vagyok teljesen, az túl sok lesz, de már belátom, hogy nincs mit veszítenem.

#16 Adok még egy indokot, ami miatt ne kelljek neked: lány vagyok... :D

2020. dec. 21. 00:02
 18/26 anonim ***** válasza:
Na ha lany vagy, az meg jobb. Mindjart jonnek a privik:)
2020. dec. 21. 00:22
 19/26 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy egy ilyen sztori után jönnének, főleg hogy még ,,ex problémás" vagyok.

2020. dec. 21. 00:32
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Történt ami megtörtént.

Szerintem engedd el! A másnaposságot elkerülted, most legalább tiszta fejjel tudod azt mondani, hogy ennyi volt. Mi értelme lenne újra bejelölni?

2020. dec. 21. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!