Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen tiltottam az exem, most mi legyen?
#8 Igen, én még egyáltalán nem zártam le sajnos.
#9 Ebből kifolyólag érdekel mi van vele. És egyszer beszélgettünk erről anno, és mondta, hogy neki tök rosszul esne egy ilyen tiltás, ha nem csinált szemétséget. Azt mondta úgy érezné jelentéktelen volt minden, ami a kapcsolatban zajlott és ez fájna neki, még ha túl is van az adott lányon.
Ki nem szarja le hogy mit csinàl egy ex.
Eleve nem tartok exekkel kapcsolatot. Azért ex.
Igazad van, nem értem miért kezdtem el a játszmázást. Valahogy bennem volt ez a hülyeség. Nem igazán voltam még szerelmes, új nekem ez az egész és nem tudom mi a helyes. Attól féltem, hogyha őszinte vagyok teljesen, az túl sok lesz, de már belátom, hogy nincs mit veszítenem.
#16 Adok még egy indokot, ami miatt ne kelljek neked: lány vagyok... :D
Nem hiszem, hogy egy ilyen sztori után jönnének, főleg hogy még ,,ex problémás" vagyok.
Történt ami megtörtént.
Szerintem engedd el! A másnaposságot elkerülted, most legalább tiszta fejjel tudod azt mondani, hogy ennyi volt. Mi értelme lenne újra bejelölni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!