Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól tettem hogy kitöröltem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem hogy kitöröltem a facebookról?

Figyelt kérdés
Volt egy se vele se nélküle kapcsolatom. Az Úriember nem igazán erőltette meg magát a kommunikációban, engem mindig nap végére hagyott de akkor is kb 2 mondatot ha írt. Én ettől egy idő után besokaltam, mert kevés ez bármihez is. Megmondtam ezt neki. Azt mondta adjak időt és majd keres. Én vártam 4 napot hogy keressen, aztán kitöröltem az ismerőseim közül is. Szerintetek jól tettem?
2020. dec. 20. 16:41
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

19: nem véletlen írtam neked is korábban, hogy lépj túl rajta!

Te megpróbáltad, ő nem volt vevő rád, ennyi! Kár azon filózni, hogy mi lett volna ha, meg mi az oka.

Valójában tök mindegy, hogy szimplán nem vagytok egy hulláhosszon kommunikációban, nem jöttél be neki, másra gyúr, és te a tartalék voltál, nem ér rá, mert sokat dolgozik.

Egyszerűen ez nem működött. Kár erre akár vele több energiát fektetni, akár rágódni rajta sokáig.

Nyilván találsz majd olyat, akivel ez működik, vagy legalább van esély rá, hogy működjön, mert ebben ennyi volt, vagy még ennyi sem.

2020. dec. 20. 21:42
 22/35 A kérdező kommentje:
Persze ez így van. Mondjuk ha nem dobál csontokat, akkor eddig sem jutottunk volna, úgyhogy részéről tudatos volt minden. Na ez van, több ilyen nem lesz. 🙂
2020. dec. 20. 21:44
 23/35 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 18-as válaszolóval, nem is vitatom, hogy racionálisan gondolkodva teljesen megállja a helyét amit írt. Azonban idő kell amíg az ember felismeri ezt a "húzd meg ereszd el" szituációt. Nekem kb. egy hónapomba tellett. Mint írtam, a végén inkább magamért csináltam, egyfajta lelki megnyugvás.
2020. dec. 20. 21:48
 24/35 anonim ***** válasza:

22: azért ne ess át a ló túloldalára sem. Ne légy olyan, mint a pasik szoktak, hogy a csaj nem feküdt le velük fél évig, majd dobta őket, akkor a következő csajnak kötelező az első randin :)

Nem baj, ha kicsit az elején döcögve indul a kommunikáció, nem kell rögötn 110%-os összehangban lenni, de az biztos, hogy valahova tartson, a másik is legyen kommunikatív, ő is tegyen bele energiát.

Nyilván minden ismerkedésnél előfordul a kínos csend, vagy az, hogy az egyik valahol fejben kicsit másho van, és emiatt nem tud 100%-ra koncentrálni (biztos, hogy ez veled is előforult már), a fő, hogy ez ne legyen állandó, és ne legyen teljesen egyoldalú (esetedben ugyanis pont ez történt).

2020. dec. 20. 21:50
 25/35 A kérdező kommentje:
23-as, én is magamért tettem egy idő után, hogy elmondjam kész, ennél többet nem tudtam, mindent megtettem. Jól esene ha karácsonykor kellemes ünnepeket kívánna, de határozottam azt kérdezem magamtól: aztán minek? Sőt, jobb is ha többet tényleg nem keres. Fel a fejjel neked is! 🙂
2020. dec. 20. 21:53
 26/35 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel kérdező...ha megnyugtat gondolj arra, hogy nem vagy egyedül ezzel a problémával :)

23-as voltam.

2020. dec. 20. 21:54
 27/35 A kérdező kommentje:
24-es nem egészen értelek vagy te értettél félre. Ha nem dobott volna csontokat akkor nyilvanvaló lett volna nagyon hamar hogy játszik. És akkor egyertelmű nem pazaroltam volna rá anbyi időt. Én így értettem.
2020. dec. 20. 21:55
 28/35 anonim ***** válasza:
25: köszi, bár a fel a fejjel szerintem inkább 23-nak kell :)
2020. dec. 20. 21:58
 29/35 A kérdező kommentje:
Na lassan belekeveredek a kommentekbe. 😁
2020. dec. 20. 22:00
 30/35 anonim ***** válasza:
Látom 😎
2020. dec. 20. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!