Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem hogy kitöröltem a facebookról?
19: nem véletlen írtam neked is korábban, hogy lépj túl rajta!
Te megpróbáltad, ő nem volt vevő rád, ennyi! Kár azon filózni, hogy mi lett volna ha, meg mi az oka.
Valójában tök mindegy, hogy szimplán nem vagytok egy hulláhosszon kommunikációban, nem jöttél be neki, másra gyúr, és te a tartalék voltál, nem ér rá, mert sokat dolgozik.
Egyszerűen ez nem működött. Kár erre akár vele több energiát fektetni, akár rágódni rajta sokáig.
Nyilván találsz majd olyat, akivel ez működik, vagy legalább van esély rá, hogy működjön, mert ebben ennyi volt, vagy még ennyi sem.
22: azért ne ess át a ló túloldalára sem. Ne légy olyan, mint a pasik szoktak, hogy a csaj nem feküdt le velük fél évig, majd dobta őket, akkor a következő csajnak kötelező az első randin :)
Nem baj, ha kicsit az elején döcögve indul a kommunikáció, nem kell rögötn 110%-os összehangban lenni, de az biztos, hogy valahova tartson, a másik is legyen kommunikatív, ő is tegyen bele energiát.
Nyilván minden ismerkedésnél előfordul a kínos csend, vagy az, hogy az egyik valahol fejben kicsit másho van, és emiatt nem tud 100%-ra koncentrálni (biztos, hogy ez veled is előforult már), a fő, hogy ez ne legyen állandó, és ne legyen teljesen egyoldalú (esetedben ugyanis pont ez történt).
Fel a fejjel kérdező...ha megnyugtat gondolj arra, hogy nem vagy egyedül ezzel a problémával :)
23-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!