Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem hogy kitöröltem a facebookról?
13: nem, tévedsz!
Nem vagy férfi!
Egy férfi kb a 2. ilyen alkalommal észreveszi, hogy nincs pálya, vagy csak eltűrik a jelenlétét, és levonja a következtetést.
Nekem ha egy csaj így viselkedik nem kell 2 perc, hogy hagyjam a fenébe.
Te meg még midnig beszélsz vele és "rákérdezel", ahelyett, hogy észrevennéd a szituációt.
Ha majd ez megy, akkor leszel férfi, addig csak egy tapasztalatlan kissrác vagy, akivel azt tesz a csaj, amit akar.
Előző vagyok
Nem írtam de természetesen ez nem a kapcsolat eleje. Nem arról van szó, hogy most ismerkedünk és én nyomulok. Már régebb óta találkozgatunk, volt szex is meg minden. Sikerült valamint összeveszni és azóta viselkedik így.
15: nekem is sok nő tetszett. Volt, aki pont annyira játszotta a húzd meg - ereszd el, játékot, hogy mindig a közelében maradjak, de soha ne jussak túl közel.
Ezzel csak az a baj, hogy akár éveket tudsz 1-1 ilyen nőre áldozni mindennemű siker nélkül (és a sikert nem szexben mérem, hanem abban, hogy legalább egy normális kommunikáció, egy haverság kialakuljon).
Hidd el, én is léptem ebbe a folyóba, és azt is hidd el, hogy akkor nő fel az ember, amikor képes rájönni, hogy tehetsz akármit, ha a másik nem vevő rád, akkor tovább kell lépni, és feleslges az életed pazarolni hónapokig-évekig.
(egyébként volt csaj aki azután jött csak rá, hogy mit veszít, amikor leléptem, de amíg benne voltam a játszmájában, addig semmi előrelépés nem volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!