Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Akiket egy 3.fél miatt hagytak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket egy 3.fél miatt hagytak el, hogy dolgoztátok fel?

Figyelt kérdés
Mi járt a fejetekben? Hogy mivel jobb a másik? Veletek mi volt a gond? Vagy nem érdekelt, mondván, majd rájön mit veszített? Vagy milyen érzés volt, hogy lecseréltek egy "jobbra"? Magatokban kerestétek a hibát?
2020. dec. 19. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Egy évig “ettem” magam. Te ne tedd. Ne okold magad és fel a fejjel
2020. dec. 19. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor ezek így mind kavarognak az ember fejében. Ha eltelik egy kis idő, majd letisztul minden.
2020. dec. 19. 21:29
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
A kB az esetben egy másik fél miatt szakítanak....
2020. dec. 19. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudtam, hogy egy rosszabbra cserélt le. Ő is mondta. Úgy voltam vele, meg is érdemli.
2020. dec. 19. 23:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal kiábrándultam, így agyalnom sem kellett semmin.
2020. dec. 19. 23:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez többnyire így van. Mindig meglepődök főleg a férfiakon akik azt hiszik hogy a felszedett csaj tényleg szingli volt.
2020. dec. 20. 01:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én arra gondoltam, hogy ha ezt velem megtette,akkor a másik is tud róla...idővel az ilyen dolgoknak jelentősége lesz az új kapcsolatban is,az elején is felmerül ez mindenkiben, csak megnyugtatja magát, hogy az övék kivételes szerelem...

Aztán jönnek a szürke hétköznapok és szépen éket ver közéjük ez a dolog.

2020. dec. 20. 06:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megtudtam, hogy nyit kifelé és ismerkedik egy sraccal kivagtam mint macskát szarni. Ha veled megteszi majd a másikkal nyilván nem fogja...jó vicc 😂😂 az ilyen emberekért nem kár. Mindig lesznek szebb lányok és jobb partyk (pasik). A hűséget meg nem lehet ráerőltetni a másikra az egy döntés. Nekem is voltak jobb opciók de én eldöntöttem hogy nem leszek gerinctelen.
2020. dec. 20. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!