Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinalja ezt?
Figyelt kérdés
Párommal fél év utan szakítottunk, 1 het múlva kibekültünk, utánna 2 hét múlva megint szakítás. Tegnap nála aludtam. Szeret még? Mit tegyek? Küzdjek érte? Én nagyon szeretem. Amikor ott aludtam, összebujtunk ő mondta hogy bújjak oda. De amikor másodszor külön mentünk azt mondta magány kell neki, és hogy most nem de majd megbeszéljük, viszont akkor miért keres miért akarja hogy ott aludjak?2020. dec. 17. 07:15
11/12 anonim válasza:
Nem ö csinalja hanem te.
Nem tartod tiszteletben a döntését ki akarok hasznàlni a ffi gyengeségein keresztül hogy megvaltoztassa azt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!