Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak! Ha egy ismerkedést/ka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha egy ismerkedést/kapcsolatot "elszúrtatok", de már bánjátok, azt komolyan gondoljátok?

Figyelt kérdés
Exemmel szakítottunk, mert alig törődött már velem, és nem tudta, hogy kapcsolatban legyen, vagy még ,,éljen". (Friss kapcsolat volt) 3 hónap eltelt, most pedig megkeresett, hogy bánja amiért hülye volt, és velem szeretne lenni. Visszautasítottam, mert én ezt már nem tudom komolyan venni. Szeretem még, de nem tudok benne megbízni, és szerintem csak amiatt jött vissza, mert másnak nem kellett. Úgy érzem ha egyszer megtette, akkor máskor is meg fogja. Rosszul látom? Van, hogy tényleg komolyan gondoljátok? Ha igen az miben nyilvánul meg?
2020. dec. 14. 21:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Szintén 17-es vagyok! Na akkor határozottan azt mondom, saját tapasztalatom alapján, hogy sürgősen felejtsd el. Nekem anno valaki kb szóról szóra azt mondta, mint amit neked. Nincs velem baja, nem velem van a baj, sok a lerendezetlen ügye, nem találja a helyét stb. Ugyanígy nem törődött velem ahogy veled sem. A vége az lett, hogy törődött ő, csak mással. Amikor azzal vége lett, vissza akart jönni hozzám. Több hónap múlva. Nem engedtem vissza, és jól is tettem. Nem is érdekelte az sem hogy visszautasítottam, tett egy próbát, nem jött be neki, aztán hopp ment is máshoz. Nem mondom hogy itt is ugyanez a helyzet, de amit írtál hogy mit mondott neked, mivel indokolta...
2020. dec. 16. 22:21
 22/24 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy ez történt veled :/ Köszönöm, hogy leírtad.

Nem tudom még mi legyen, már 1 hete elég kitartó, pedig visszautasítottam. Ha lesz is ebből valami, akkor biztos, hogy a legelejéről kezdünk mindent és sokkal óvatosabb leszek. Aztán ha nem gondolja komolyan úgyis lelép rövid időn belül. De még nem tudom, kavarognak bennem a gondolatok most ezerrel.

2020. dec. 16. 22:24
 23/24 anonim ***** válasza:
17-es ismét: én nem bánom hogy úgy történt ahogy. Eleve ha egy ember nem törődött, foglalkozott velem, és arra sem volt képes hogy minimálisan is változtasson, az a jövőben sem fog másként cselekedni. Gondold meg hogy neked mi a jó: eleve bizalmatlanul mész bele a kapcsolatba. (Persze ha úgy döntesz adsz neki esélyt.) Azt is megértem ha az újrakezdést választod. Ez esetben szerintem ne teketóriázz, mond azt neki hogy jó, kap egy esélyt. Aztán a többit meglátod. Akárhogy is döntesz, azt kívánom találd meg a kölcsönös boldogságot!
2020. dec. 16. 22:31
 24/24 anonim ***** válasza:
78%
+1 a 17esnek. Minden szavával egyetértek, a forgatókönyv meg ugyanaz itt is, ahogy meg van írva, mert annyira sablon sztori és a dumák is. A vége is garantáltan hasonló lesz.
2020. dec. 17. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!