Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy ismerkedést/kapcsolatot "elszúrtatok", de már bánjátok, azt komolyan gondoljátok?
Figyelt kérdés
Exemmel szakítottunk, mert alig törődött már velem, és nem tudta, hogy kapcsolatban legyen, vagy még ,,éljen". (Friss kapcsolat volt) 3 hónap eltelt, most pedig megkeresett, hogy bánja amiért hülye volt, és velem szeretne lenni. Visszautasítottam, mert én ezt már nem tudom komolyan venni. Szeretem még, de nem tudok benne megbízni, és szerintem csak amiatt jött vissza, mert másnak nem kellett. Úgy érzem ha egyszer megtette, akkor máskor is meg fogja. Rosszul látom? Van, hogy tényleg komolyan gondoljátok? Ha igen az miben nyilvánul meg?2020. dec. 14. 21:09
1/24 anonim válasza:
nem jött be a másik, így jó lettél volna te is :D
2/24 anonim válasza:
Szerintem adhatnál még egy esélyt ha tényleg szereted még
3/24 anonim válasza:
Az újrakezdésnek ritkán van értelme. Ez pedig nagyon olyan esetnek tűnik, ahol csak épp unatkozik, nincs más és most jó lennél te is..
4/24 A kérdező kommentje:
Akkor nem én vagyok negatív, ugye?
Amúgy annyira haragszok rá, hogy most jön képbe újra, amikor már jól elvoltam. Mint írtam szeretem még, de amúgy már beletörődtem és jól éreztem magam. Jobb lett volna, ha nem kavar fel újra.
2020. dec. 14. 21:37
5/24 anonim válasza:
Olyan, mint egy visszajáró szellem. Persze az is kérdéses, hogy ki tudod-e deríteni, hogy addig próbálkozott valaki mással és nem jött össze (ebben az esetben ha nincs jó jó a szamár is szitu van) vagy tényleg végig egyedül volt? Illetve még mindig ott marad az a lehetőség, hogy bármikor lepattinthat újra. Ezt neked kell kiderítened.
6/24 A kérdező kommentje:
Nem volt senkije elvileg. Nem kérdeztem rá, meg ő sem mondta, közös, semleges ismerősök mondták, hogy senkivel nem ismerkedik azóta sem. Igazából ezt elhiszem, de attól még nem tudok benne megbízni. Szóval kétlem, hogy másik csaj miatt ejtett volna, de igazából mindegy is lenne az én szempontomból.A lényeg, hogy a bizalom részemről odaveszett a történtek után.
2020. dec. 14. 22:03
7/24 anonim válasza:
Hát, ez az, nem volt neki senki, téged meg már ismer. Hagyd az ilyet, később úgyis dobni fog.
8/24 anonim válasza:
Ha ló nincs.... ne legyél szamár.
9/24 anonim válasza:
Szerintem nem kéne ennyire szigorúnak lenni. Az ember téved. Inkább gondolj arra, hogy hiányzol neki, rájött, hogy többet jelentessz számára mint gondolta volna. Sokszor akkor vesszük észre, hogy mennyire fontos valaki amikor már nincs mellettünk.
Lehet ha adsz még egy esélyt neki akkor jobban fog értékelni mert tudja, hogy van mit veszítenie.
10/24 anonim válasza:
Miért van a #2-es és #9-es válasz lepontozva...érdekes módon azok amelyek a megbocsájtást tanácsolják? Tényleg mindig a haragtartás vagy a szakítás a megoldás? Ennyire tökéletes itt mindenki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!