Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy ismerkedést/kapcsolatot "elszúrtatok", de
már bánjátok, azt komolyan gondoljátok?
Figyelt kérdés
Exemmel szakítottunk, mert alig törődött már velem, és nem tudta, hogy kapcsolatban legyen, vagy még ,,éljen". (Friss kapcsolat volt) 3 hónap eltelt, most pedig megkeresett, hogy bánja amiért hülye volt, és velem szeretne lenni. Visszautasítottam, mert én ezt már nem tudom komolyan venni. Szeretem még, de nem tudok benne megbízni, és szerintem csak amiatt jött vissza, mert másnak nem kellett. Úgy érzem ha egyszer megtette, akkor máskor is meg fogja. Rosszul látom? Van, hogy tényleg komolyan gondoljátok? Ha igen az miben nyilvánul meg?
Inkább reális a többség. A kérdező meg úgyis azt tesz, amit jónak lát.
2020. dec. 16. 19:50
12/24 anonim válasza:
Én nem akarok vitázni, hogy mi a reális és mi nem mert ezt csak a kérdező barátja tudná megmondani. Inkább csak egy észrevétel volt.
2020. dec. 16. 20:05
13/24 A kérdező kommentje:
Igen, ez nekem is szemet szúrt, pedig én mindenkit felpontoztam és még így is nagyon le lettek húzva. Igaz én is azt írtam, hogy úgy érzem másnak nem kellett, és csak amiatt jött vissza. Ez azóta biztosra kiderült, hogy nem így van, és amíg nem voltunk együtt addig sem volt senki más a képben, pedig lehetősége mindig van rá.
És amiatt is kérdeztem, mert én is voltam már az ő helyében, amikor elszúrtam hülyeségekkel egy jó srácnál és nagyon megbántam. Csak én nem voltam elég bátor ahhoz, hogy megkeressem. Emiatt is gondoltam, hogy ez talán mégsem annyira fekete-fehér.
2020. dec. 16. 20:45
14/24 anonim válasza:
Ez rajtad múlik. Ha kibírod, hogy a jövőben ne azon kattogj, hogy már szakított veled egyszer akkor hajrá, próbáljátok meg. Azonban ha úgy érzed, hogy ezen te nem tudod rendesen túltenni magad akkor inkább hagyd az egészet...csak utólag ne bánkodj. Felfogás kérdése az egész. Szerintem nem vétett hatalmas hibát és amint észrevette igyekezett is helyrehozni. Ha még egyszer megteszi majd te nyugodt szívvel léphetsz tovább mert te mindent megpróbáltál.
2020. dec. 16. 21:00
15/24 anonim válasza:
Hány éves? Valószínű, hogy újra elő fog jönni nála. Ha kapcsolatban sem foglalkozott veled, ő csak kapcsolatban akart lenni, mindegy, kivel.
2020. dec. 16. 21:11
16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen igazad van ez még nem hatalmas hiba :) Azt hiszem túl tudod ezen lendülni. Nyilván most elölről kell kezdeni mindent, de szerintem ez nem baj, új alapokat építünk.
Neeem, pont az volt nála, hogy nem biztos abban, hogy készen áll-e egy kapcsolatra. Ismerem a múltját, nagyot csalódott, ami miatt elég bizalmatlan lett. És emiatt viselkedett velem is úgy,ahogy. Falat húzott maga elé, mert még nem állt készen arra, hogy megbízzon valakiben. Nekem meg így nem ment, de nem tudom, hogy azóta letisztázta-e magában a dolgokat rendesen.
2020. dec. 16. 21:21
17/24 anonim válasza:
Azt megkérdezted tőle, hogy csak veled nem ment-e a kapcsolat? Nekem nagyon úgy tűnik, te nem kellettél neki, a többi csak kifogás. Bocsánat de ez a véleményem.
2020. dec. 16. 21:47
18/24 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem a kérdésedet, ha csak velem nem ment volna a kapcsolat, akkor miért akarná velem újrakezdeni?
Van körülötte sok lány, akik odavannak érte, szóval az a felállás sincs nálunk, hogy a kutyának se kell.
Mielőtt a szexel jönnétek, lenne lehetősége szexpartnert is találni a lakhelyéhez sokkal közelebb, egy kapcsolatot csak emiatt nem kezdene el.
2020. dec. 16. 21:56
19/24 anonim válasza:
17-es vagyok! Azért, mert kipróbált mást is, akivel szintén nem ment, és gondolta visszacsullankodik. De te tudod, viszont szerintem nagyot koppannál megint. Aki nem foglalkozott veled, az majd x hónap múlva fog. Akkor nem voltál érdekes neki, most meg az volnál. Te tudod. Majd átgondolod aztán döntesz.
2020. dec. 16. 22:00
20/24 A kérdező kommentje:
Hááát nem tudom. Értem a gondolatmenetet, de ő nem az a típus, aki visszamenne valakihez, akivel úgy érezte nem menne neki. Ha utánam is volt valaki, akivel nem ment, akkor tovább ment volna a harmadikra. De nem volt ilyenről szó,nem volt azóta mással. Amikor szakítottam vele akkor is azt mondta, hogy nincs velem baja, csak nem biztos abban, hogy lerendezett magában mindent és így lehet jobb, ha nem kezd még bele semmi komolyba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!