Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mást is meg tud ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is meg tud ennyire viselni egy szakítás, vagy velem van baj?

Figyelt kérdés
Régen nem volt semmi gondom, hamar túlléptem bárkin, de ahogy egyre idősebb vagyok, egyre rosszabbul viselem. Persze nem váltok párt 3 havonta, de az utolsó szakítás óta altatót kell szednem, mert a magánytól annyira féltem, hogy nem tudtam aludni. Ez 4 éve volt. Más is van így? Biztos, hogy társfüggő vagyok, és rettegek a magánytól, amiatt van ez, csak az érdekel, hogy ez ritka dolog, vagy gyakori? Inkább idősebbek véleménye érdekel, mert a 20 éveseknek még nem akkora trauma ez, nekem se volt az régen.
2020. dec. 13. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Túl vagyok a negyvenen, de egyáltalán nem visel meg. Te hány éves vagy?
2020. dec. 13. 18:03
 2/6 A kérdező kommentje:
39
2020. dec. 13. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszoló vagyok. Szerintem nem a kor miatt van, hanem mert sokkal többet voltál kapcsolatban, mint egyedül. Ahogyan írod is, talán picit "társfüggő" vagy. Nálam pont fordítva van. Volt néhány kapcsolatom, de köztük sok szünet is, így igazából nem tudtam annyira megszokni a hosszú együttélést, hogy utána idegen legyen az önálló egyedüllét.
2020. dec. 13. 18:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem társfüggőség, csak az ember telítődik a sok csalódással, rossz tapasztalattal, és egyre kevésbé tudja gyorsan feldolgozni. Hozzád hasonló korú nő vagyok, és engem is jobban megvisel egy kudarcba fulladt ismerkedés vagy szakítás, pedig én szeretek egyedül lenni, csak már úgy érzem, hogy pont ahhoz nem lesz bizalmam, aki igazán megérdemelné.
2020. dec. 13. 18:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy Te társfüggő, csak elszoktál az egyedülléttől. ;)

Viszont én jobban féltelek attól, hogy rászoksz/rászoktál az altatóra.

2020. dec. 13. 18:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen ettől én is félek, mindennel próbálkoztam már, hogy újra tudjak aludni, egyelőre nem sok sikerrel. Viszont most elkezdtem belőle lereszelni, így próbálom csökkenteni. Eleve csak egy felet szedek, azt is akkor ha felébredek, mert nem tudok visszaaludni. Egyelőre jól haladok, remélem sikerül így letenni.
2020. dec. 13. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!