Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Méltósággal viselni a szakítást?

Méltósággal viselni a szakítást?

Figyelt kérdés
Kibírod, hogy ne beszélj vele még utoljára? Ne próbálkozz be mégegyszer?
2010. júl. 10. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

Vagy akik, ha már tudják, hogy nem szerelem

az az árnyék, mi sávot húz szemeiken

s gondolkodnak s elejtik egymás kezét szelíden,

hadd keressen, amíg egy holtig-hű tenyérben meg nem pihen:

azoknak a szerelme tetszik nekem.

Tornai József

2010. júl. 10. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sőt kifejezetten kerülöm, mert nem akarom, hogy bármilyen szinten is belelásson az új életembe. Akkor nagyon nehéz volt, mert nagyon ragaszkodtam hozzá. De úgy megbántott, hogy azt senki sem érdemli meg attól aki álítólag szereti a másikat.

Ma már ő nős, én pedig az első babánkat várom a férjemmel. Sikítófrászt kapok amikor mondja egy közös ismerős, hogy rólam érdeklődik. Akkor nem érdekelte az ahogy megalázott és átgázolt rajtam...most élvezze azt amit magának főzött.

2010. júl. 10. 11:06
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Ez a kapcsolat minőségétől és hosszúságától függ. Pl. egy pár hónapos kapcsolattot hagynék a fenébe, de pár éveset már nem biztos. Ha érzem, hogy nem jogos a szakítás és menthető a kapcsolat, akkor szerintem beszélnék még vele. Persze nem könyörögnék, csak át beszélnénk még egyszer.
2010. júl. 10. 11:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
már csak büszkeségből sem keresem vele a kapcsolatot. régen elkövettem azt a hibát, hogy próbáltam vele még beszélni, meg meggyőzni stb.. csak magamat égettem ezzel. aki menni akar azt nem tartja vissza semmi sem. én már úgy fogom fel, hogy aki elhagy az nem szeret, és miért kéne nekem egy olyan ember aki nem szeret???? és hidd el lesz nála ezerszer jobb!
2010. júl. 10. 11:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Az lenne az ideális viselkedés, ha szakítás után a felek békén hagynák egymást, és esélyt adnának a másiknak és maguknak a gyógyulásra, a folytatásra.

Sajnos a tények mást mutatnak, sokszor a sértett fél nem képes elengedni a másikat verbális bántalmazás vagy bepróbálkozás nélkül. Néha az is a folyamat része.

2010. júl. 10. 11:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, méltósággal viselem, mert nem kell olyan, akinek én nem kellek. Szenvedést nem lehet megúszni, de soha nem alázkodnék meg.
2010. júl. 10. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Méltóság, méltóság. én az elsőnél voltam úgy, hogy látni látni és látni akartam állandóan mikor vége lett. Beszéltem is vele, de csak beégettem magam, nyílván nem akarta folytatni. Én nemrég még iwiw-en is visszautasítottam amúgy hogy ismerem. Akkor volt valakije és úgy jártam vele, és még ő dobott és ő volt a csúfságoló később. Most is egy éve vége lett egy, én még a városba sem mennék dolgozni, nem akarok velük összefutni, töröltem az iwiw-et is azóta, rájöttem, hogy jobb elfeledni, kapcsolatokat megszakítani. A legnormálisabb csajból is kijön a szemét ha látja, hogy még Te keresed őt. Hülye picák.
2010. júl. 10. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!