Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért van ez velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez velem?

Figyelt kérdés
Miért csak akkor tudok teljesen túllépni a szakításon, ha a másik egyenesen, korrekten szakít velem? Egyszerűen szükségem van a nyiltan felvállalt nemet mondásra, szakításra. Az eltünögetést, a hanyagolós majd úgyis rájön nem kell "szakítások" iszonyat megviselnek. A nyilt egyenes szakítást hamar ki is heverem, de az aljas módon történőt azt nem. A bizonytalanságban tartást és a felelősséghárítást sem bírom. Ezek a fajta "szakítások" nagyon megviselnek. Hogyan tudnék változtatni ezen?
2020. dec. 9. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Az egyetlen "megoldás" az, hogy megpróbálsz óvatosabb lenni és normális, korrekt embert találni a jövőben.

Tudom, nem egyszerű.

Az én exem sem volt korrekt, 7 év után.

2020. dec. 9. 14:42
 2/7 A kérdező kommentje:
De a szakítás az mindig szakításkor derül ki hogy milyen. Hogy lehet ovatosnak lenni? Most ma tettek padlóra aljas módon. Kész vagyok. Pedig direkt mondtam mondja meg egyenesen hogy ennyi, ne keressem és kész. Nem ezt tette, inkább levegőnek néz és szóba sem áll velem.
2020. dec. 9. 14:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
En ezert szoktam kerulni az onbizalomhianyos, visszahuzodo embereket, akik nem merik vallalni a nezeteiket se. Nekik a sunnyogas es az megfeleles latszata a konnyebb ut a nyilt kommunikacio helyett. Ez mindket nemre igaz.
2020. dec. 9. 15:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Nő vagyok és mindig egyenesen szakítottam, és nagyon nehezen birkózom meg azzal, ha valaki gerinctelen a kérésem ellenére is.
2020. dec. 9. 15:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Rosszul valogatsz, nem tudod beazonositani ezt az embertipust, pedig tobb ilyenbe is belefutottal. Esetleg mas vonz bennuk, ami miatt megis kepbe kerulnek. Tudatosabban kene valasztanod, az erzelmeidet meg analizalni, hogy mi valtja ki. Jo sok onismeret kell hozza.
2020. dec. 9. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért a szakításnak vannak előjelei, nem egyik pillanatról a másikra történik.

Maximum nem vetted észre a jeleket, de ha lenyugodtál, ki fog tisztulni a kép az exedet illetően.

Ilyen egyik pillanatról a másikra eltűnik, max ismerkedési fázisban tudom elképzelni.

Mióta voltatok együtt? Hogy viselkedett veled? Mennyi időt töltött veled? Mennyit kommunikáltatok?

Valami probléma biztos volt + intő jel.

#1 voltam

2020. dec. 9. 16:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert akkor le van zárva, nem maradnak kérdések, kétségek benned.
2020. dec. 9. 22:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!