Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem harcol ertem?
Figyelt kérdés
Eleg eltero szemelyisegek vagyunk most is osszekaptunk de nem hivna fel vagy jonne ide hozzam, csak ir de mar azt sem. Csak szerintem harcol a masikert az aki szereti?2020. dec. 8. 20:22
11/13 anonim válasza:
Minden kapcsolatban vannak viták, de ahol folyamatos a hiszti és a harc, az nagyon hamar kifárad. Életemben nem láttam még hosszútávon működő "macska-egér", se veled-se nélküled típusú kapcsolatot. Az állandó drámázás mindig lefárasztja a másik felet, ha pedig a hattyú halálát játszva még azt is elvárod, hogy egy vita után puncsoljon, meg keresse a kegyeidet, akkor tutira már az agyára mész ezzel, ha nyíltan nem is közölte. Amíg ilyen drámakirálynő vagy, akiért harcolni kell, nem lesz hosszútávon pasid, vagy csak afféle lábtörlő, pincsikutya féle, mert normális férfi tutira nem visel el tartósan valakit, akiért gráll lovag módjára folyamatosan küzdenie kellene, egy kapcsolatban, bár fontos az izgalom, azt nem ezen a téren szeretné megélni a legtöbb ember, harmóniában élni sokkalta fontosabb. A többség kihátrál az olyan kapcsolatokbó előbb-utóbb, ami annyira diszfunkcionális, hogy folyamatos a vita, hiába próbálod ezt az eltérő személyiségnek betudni, felnőttként az ilyesmit is tudni kell kezeléni, vagy hagyni kell az egészet a fenébe, mintsem egyfolytában vergődni valamin.
12/13 anonim válasza:
Talán megunta a gyerekes hisztid, és van annyira felnőtt, hogy nem ugrik neked.
13/13 anonim válasza:
Lehet, hogy nem érdemes harcolni érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!