Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a nő harcol meg először a férfiért?
Figyelt kérdés
2020. jan. 28. 22:34
1/15 anonim válasza:
A mai világban nem, feltéve, ha nem csinál emiatt magából h×t.
2/15 anonim válasza:
Szerintem dícséretre méltó. Bár kérdés mi célból.
3/15 anonim válasza:
Már az is csodának számít, ha ő szólítja meg először a férfit...
4/15 anonim válasza:
Persze hogy gaz! Full gaz. En csak emiatt visszahoznam a boszorkany egetest. Mert ez boszorkanysag! 😂😂
5/15 anonim válasza:
Eleve hsrcolni kibszott szánalmas és szomorú.
6/15 anonim válasza:
A rosseb harcolna akárcsak egy férfiért is....nem vagyok hülye.
7/15 anonim válasza:
Miért kell erte megharcolni? Nem kellesz neki? Akkor nagyon buta vagy ha kaparsz utana!
8/15 A kérdező kommentje:
#8 Ilyet sosem csinálnék!
2020. jan. 28. 23:48
9/15 anonim válasza:
Lehet, hogy fiatal vagyok még így 25 évesen, de én sosem láttam még ilyen "harcot" férfi részről sem. Női részről meg főleg nem. Olyat már láttam, hogy első randiból dugás, olyat is, hogy buli után dugás, 2 randi után kapcsolat, próbálkozás után hatalmas koptatás stb, de nem tudom milyen ez a harcos dolog.
Ha ez azt takarná, hogy hetekig, hónapokig tartó udvarlás, akkor az nem harc. Ismerem ezt a szituációt is. Ez nem harc, ez totális agyatlanság. De ilyet sem láttam soha, csak csináltam még anno a dedóban 17 évesen. De ez kinőhető és ajánlott is. Egyrészt semmi értelme, másrészt meg valószínűleg olyan kudarc lesz ez a "harc", mint az összes Oroszország ellen indított téli hadjárat.
10/15 anonim válasza:
Ez szituáció függő. De sok férfi egy ilyen helyzetben elveszti az érdeklődését és/vagy tiszteletét a nő a felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!