Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz azt mondani a pasinak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz azt mondani a pasinak, hogy ma van 1 éve hogy először taliztunk?

Figyelt kérdés
Szexpartner
2019. nov. 9. 08:00
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem nem, max poénosabbra fognám. Hát drágám ez már lassan egy komoly kapcsolatnak számít vagy ilyesmi
2019. nov. 9. 08:03
 2/5 anonim ***** válasza:
32%

én vittem ilyenkor valamit a szexpartneremnek, esetleg elvittem vacsorázni...

42/F

2019. nov. 9. 08:10
 3/5 anonim ***** válasza:
56%
Gáz, hogy nem tudod magad eldönteni, hogy akivel dugsz, hogy venné...
2019. nov. 9. 08:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak ha azóta furcsán is jársz. Egyébként szóra sem érdemes.
2019. nov. 9. 09:15
 5/5 anonim ***** válasza:
46%
Miért lenne gáz? Tabu lenne? Vagy ettől romantikusnak érzed? És akkor mivan? Miért nem lehet egy ember szabad, pláne egy párkapcsolatban, ha úgy akarom azt mondom neki kihasználom ha úgy akarom azt mondom neki ő az én szeretőm, és ahh de romantikus... minden csak "játék" kérdése. De ha nem mersz játszani egy szexkapcsolatban, kérdem én mire is jó akkor ez?
2019. nov. 9. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!