Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megismertem egy férfit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy férfit, akivel csak beszélgetünk egyelőre, közben meg van párom?

Figyelt kérdés

Nagyon jókat beszélünk és úgy érzem messze átléptem egy határt. Több éves párkapcsolatom van. Fogalmam sincs mit tegyek. Nem szabadna élveznem ennyire a beszélgetést..

Bárki volt hasonló helyzetben? Mit tanácsoltok?

24l

2020. dec. 6. 16:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#10 igen én is így gondolom. :( eddig nem látok fényt az alagút végén. és ezért sokat tett párom (mármint én próbálkoztam, magyaráztam és mégis sokáig semmi), mostmár talán túl késő változtatni...
2020. dec. 6. 17:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Megszokásból vagy a pároddal, ennek így nincs sok értelme. Te is tudod, hogy dönteni kell, kettőt egyszerre nem lehet, és azt sem, hogy megtartod a párodat, míg közben kiszórakozod magad az új, ismeretlen pasival. Biztonsági játékot akarsz, de az nem járható út.
2020. dec. 6. 17:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

El kell dönteni, mit akarsz. Ha az új pasit akarod, akkor szakítani kell a pároddal. De itt érdemes mérlegre tenni azt is, hogy semmi garancia arra, hogy az új pasi majd jobban fog veled foglalkozni, hogy az a kapcsolat nem fog kihűlni, és fenn tudjátok tartani értelmes keretek között. Mert tényleg nincs, mert ahhoz nem elég az egyik félnek dolgozni, ahhoz mindkettő kell. De nyilván lehet, hogy ez a férfi másként áll majd a kapcsolatotokhoz, mint az előző, és vele boldogabb lehetsz.

Ha a régit akarod, akkor egyrészt ezt le kell zárni, nincs mese. És akkor el kell döntened, hogy ezt a kapcsolatot akarod megjavítani, és le kell ülni a pároddal beszélni. Nem egyszer, nem kétszer, hanem folyamatosan beszélgetni, és aktívan tenni a kapcsolatért, megkérdezni, a másiknak mi lenne a jó, mondani, hogy neked mi lenne. Akár szakembert is be lehet vonni. Vannak tök jó párkapcsolati kártyák pl., amik segíthetnek újra elkezdeni beszélgetni, ami nyilván már nincs meg köztetek. Itt az a kérdés, hogy félre tudjátok-e tenni mindketten a sérelmeiteket, te is, ő is, és hajlandóak vagytok-e változni és tenni a másikért. Nyilván te a fejed tetejére állhatsz, akkor sem lesz változás, ha ő nem akarja. És tényleg kérdés, hogy tudsz-e tisztalapot adni a másiknak.

2020. dec. 6. 17:36
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tudod te hogy mit akarsz, csak félsz a döntésedtől.
2020. dec. 6. 18:54
 15/18 anonim ***** válasza:
#14 ja, különben nem tette volna fel itt ezt a kérdést.
2020. dec. 6. 18:55
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Jól érzi magát az új sráccal és már meg is magyarázta, hogy egyébként is lefelé ível a jelenlegi kapcsolat, ez se az az se jó amaz se jó.

Akkor meg?

2020. dec. 6. 18:58
 17/18 anonim ***** válasza:
48%
Fiatal tyúk, válogat mint anyém tyúkja a kendermagban. De ő is lesz 30 éves, amikor a kutyus is már szánni fogja.
2020. dec. 6. 19:10
 18/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a rendes válaszokat!

értékelem !

amiket írtatok már végiggondoltam, sokszor..folyamatosan ezen jár az agyam.

és pont ez zavar, hogy nem garancia, hogy jobb lesz. megbántani és kijátszani semmiképp sem szeretném a páromat, túlságosan tisztelem és szeretem ahhoz.

sokszor próbáltam beszélni erről, szoktunk is, főkeg mostanában. annyi ideig hanyagolt, meg nem akarta tudomásul venni, hogy gond van és magányos vagyok, mert akaratlanul elhanyagolt, hogy már úgy érzem lehetetlen visszafordítani. de igazából azt szeretném ha vele jönne rendbe minden...csak már teljesen elfáradtam. a folyamatos kérlelésbe, veszekedésbe, hogy nem mondja meg őszintén mi nyomja a lelkét..ezek pedig rámentek a szexuális teljesítményére...érzi ő is, hogy baj van. csak tanácstalan vagyok, túl sokat tűrtem. annyira akartam, hogy működjön, mert ritka a rendes férfi, aki igazán figyelembe veszi a másik fél érdekeit és kívánságait. fáj, hogy írjátok, hogy szerintetek már eldöntöttem. fáj, mert lehet így is van...

2020. dec. 6. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!