Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megismertem egy férfit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy férfit, akivel csak beszélgetünk egyelőre, közben meg van párom?

Figyelt kérdés

Nagyon jókat beszélünk és úgy érzem messze átléptem egy határt. Több éves párkapcsolatom van. Fogalmam sincs mit tegyek. Nem szabadna élveznem ennyire a beszélgetést..

Bárki volt hasonló helyzetben? Mit tanácsoltok?

24l

2020. dec. 6. 16:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%
Mi a kérdés? 24 éves vagy és nem tudsz megoldani egy egyszerű helyzetet? :DD
2020. dec. 6. 16:59
 2/18 A kérdező kommentje:
ez egyszerű ?
2020. dec. 6. 17:01
 3/18 anonim ***** válasza:
70%
Ringyócska
 4/18 anonim ***** válasza:
66%
Igen, az.
 5/18 A kérdező kommentje:
a helyzet az, hogy a párkapcsolatom éppen "leszállópályán" van. sokat sírok. magányos vagyok. és a szex sem az igazi, bármennyire is a tenyerén hordoz a párom.
2020. dec. 6. 17:02
 6/18 A kérdező kommentje:
mindig hűséges voltam, mindig mellette voltam..kérlek ne legyetek ilyen gonoszak.
2020. dec. 6. 17:02
 7/18 anonim ***** válasza:
96%

Van párod? (igen/nem)

- ha a válaszod nem, akkor lehet pasizni

- ha a válaszod igen akkor

Szereted a párodat? (igen/nem)

- ha a válaszod nem, akkor szakítasz vele, majd lehet pasizni

- ha a válaszod igen, akkor a másik pasival megszakítod a kapcsolatot

Szívesen.

2020. dec. 6. 17:05
 8/18 A kérdező kommentje:
és ha örökre megbánom a szakítást? teljesen összenőttünk, óriási közös múltunk van, közös barátok. minden. de már mégsem ugyanaz. pedig hónapokon át próbálkoztunk már eddig is.
2020. dec. 6. 17:07
 9/18 A kérdező kommentje:
félek, hogy csak idő kéne talán (?). nem vagyok jártas a szakításokban. irtóra fájna elveszíteni egy nagyon fontos embert az életemből.
2020. dec. 6. 17:08
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Igazából, ha így érzel és nem tudsz/tudtok/akartok ezen változtatni akkor csak elodázzátok a szakítást/hűtlenséget.

Remélem azért helyesen fogsz dönteni. A beszélgetéssel még nem követtél el bűnt, nem tettél rosszat. De a dolog, ha nem áll meg itt találkozókig vagy flörtig esetleg hűtlenségig jut akkor már nem mondható el, hogy nem tettél rosszat.

Igazából lehet, hogy már kihűlt a kapcsolatotok. Persze nyilván ragaszkodás megvan a meglévőhöz és félsz az újtól, de ne ragadj csak ezért egy meglévő rosszban.

2020. dec. 6. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!