Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet feldolgozni azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet feldolgozni azt, hogy valaki már nem szeret?

Figyelt kérdés

Első kapcsolatomnak lett vége, ami elég sok ideig tartott.

Az első 6 év nagyon szép volt, tartalmas, eseménydús.

Azt hittem, mi örökre együtt leszünk.

Éreztem hogy szeret, évekig éreztem rajta az irántam érzett "rajongást".

Majd nem tudom mi történt, emberileg is sajnos rossz útra vergődött, és a kapcsolatunk is elindult a lejtőn.

Én minden erőmmel azon voltam, hogy mentsük a menthetőt,de sajnos nem sikerült.

Azt állítja, nem szeret már.

Számomra pedig ez hihetetlen, hisz túléltük a rózsaszín köd elmúlását, ugyan rosszat is, de rengetet jót is megéltünk egymás mellett.

Hogy tud szeretet elmúlni, nem kellett volna már hamarabb?

Keresem, hogy mi lehetett a gond..

Az utóbbi időkben sajnos sok volt a probléma, amikről ő tehetett, ő csinált sajnos olyan dolgokat, amik következtében senkije nem maradt, csak én. Szóval ez nem mentegetés, hanem tényleg vele történt valami.

Értem én, hogy ez nem volt már így egészséges, hiszen már őszinte sem volt velem.

De nem értem, hogy tudja azt mondani, hogy nem szeret és az a baj?

Évekig szeretett, én az utolsó pillanatig tepertem, akkor mégis mit nem szeret rajtam?

Vagy csak egyszerűbb ezt mondani?

Tudom, hogy én sem vagyok tökéletes, de ha ennyi évig szeretett és nem változtam rossz irányba, akkor mégis hogy lehet, hogy már nem szeret?

Nem értem, csak keresek valami magyarázatot, mert ez így nem fér a fejembe.

2020. dec. 5. 09:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%
Lehet, hogy gyerek nélkül, de az az ő döntésük, hogy nem akarnak. De lehet élni tartalmas életét gyerek nélkül is, közös hobbik, utazások, karrier stb. de a kérdező kapcsolata nem ilyen lehetett, mivel anyagilag nem álltak úgy, ahogy ő is írta, lehet csak otthon punnyadtak a gép, tv vagy telefon előtt.
2020. dec. 5. 13:22
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Megunt, van olyan aki mindig keresi az újat, az izgalmast, én is ismerek ilyen nőt, pár évente váltogatja a pasikat, kapcsolatból kapcsolatba ugrál, mert neki hiányzik a kezdeti rózsaszín köd, az ilyen nem változik.
2020. dec. 5. 13:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk az most asszem legalabbis szamomra nem derult ki, hogy a kerdezo a no-e vagy a ferfi a sztoriban.
2020. dec. 5. 13:27
 14/15 A kérdező kommentje:

11:

Attól, hogy gyerekre még nem álltunk volna készen, nem voltunk csorok, és nem otthon ültünk.

A vírus előtt évente jártunk 2x egy rövidebb külföldi útra, egy hosszú nyaralásra nyáron, hétvégente kirándulni, biciklizni + hétköznap is sokszor csavarogtunk a városban, esetleg elmentunk valahova vacsorázni.

Egyáltalán nem voltunk itthon ülősek, nem kell gazdagnak lenni ahhoz, hogy az ember tartalmas életet éljen.

Volt külön életünk is, én amit nem tudtam vele, mert nem vágyott rá (pl egy 2500 méteres hegyet megmászni), azt megoldottam a barátaimmal, ahogy ő is az aktuális "haverjaival" mondjuk a meccsre járást. Mert igaz barátai nem nagyon voltak.

Mivel sokáig együtt sem éltünk és egymásnál is nehézkes volt a találkozás, pont, hogy soha nem ültünk otthon, hanem mindig programokat csináltunk. Ez az összeköltözéskor sem kopott ki.

Na mindegy, látom, valaki mindig bele tud kötni látatlanban a másikba, hogy #debiztosugyvolt

2020. dec. 5. 13:31
 15/15 Alessandro10 ***** válasza:

Nyugodj meg, gondold át az együtt töltött éveket, aztán rá fogsz jönni mi vezetett ahhoz, hogy vége lett.

Csak szólok, hiába győzködöd magad, a másik fejével nem tudsz gondolkodni!

Nekem a feleségem kidobta az első férjét, utána engem is, majd a kislányát is, azóta éli világát az új pasijával. Neki a család nem érték.

Elváltam tőle amilyen gyorsan csak tudtam. Pedig a 7 közös évünk igazából problémamentes volt.

Én is hibás voltam amiért így alakult!

Úgyhogy állj talpra, építs újra az életed! Nem volt hozzád való.

Sokszor érthetetlen számunkra ami másokkal történik, de mi is teszünk olyan dolgokat, amiket mások nem értenek.

Nem te vagy az egyetlen akit elhagynak és nem is az utolsó.

De attól még nem vagy kevesebb!

2020. dec. 5. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!