Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet feldolgozni azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet feldolgozni azt, hogy valaki már nem szeret?

Figyelt kérdés

Első kapcsolatomnak lett vége, ami elég sok ideig tartott.

Az első 6 év nagyon szép volt, tartalmas, eseménydús.

Azt hittem, mi örökre együtt leszünk.

Éreztem hogy szeret, évekig éreztem rajta az irántam érzett "rajongást".

Majd nem tudom mi történt, emberileg is sajnos rossz útra vergődött, és a kapcsolatunk is elindult a lejtőn.

Én minden erőmmel azon voltam, hogy mentsük a menthetőt,de sajnos nem sikerült.

Azt állítja, nem szeret már.

Számomra pedig ez hihetetlen, hisz túléltük a rózsaszín köd elmúlását, ugyan rosszat is, de rengetet jót is megéltünk egymás mellett.

Hogy tud szeretet elmúlni, nem kellett volna már hamarabb?

Keresem, hogy mi lehetett a gond..

Az utóbbi időkben sajnos sok volt a probléma, amikről ő tehetett, ő csinált sajnos olyan dolgokat, amik következtében senkije nem maradt, csak én. Szóval ez nem mentegetés, hanem tényleg vele történt valami.

Értem én, hogy ez nem volt már így egészséges, hiszen már őszinte sem volt velem.

De nem értem, hogy tudja azt mondani, hogy nem szeret és az a baj?

Évekig szeretett, én az utolsó pillanatig tepertem, akkor mégis mit nem szeret rajtam?

Vagy csak egyszerűbb ezt mondani?

Tudom, hogy én sem vagyok tökéletes, de ha ennyi évig szeretett és nem változtam rossz irányba, akkor mégis hogy lehet, hogy már nem szeret?

Nem értem, csak keresek valami magyarázatot, mert ez így nem fér a fejembe.

2020. dec. 5. 09:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
"Hogy lehet feldolgozni azt, hogy valaki már nem szeret?" Az érzelmi felnövést javaslom.
2020. dec. 5. 09:27
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi, igazán hasznos tanács...
2020. dec. 5. 09:38
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehéz,főleg az elsőt.Van ,hogy tényleg elmúlik az a bizonyos tőled függetlenül. Lehet ,hogy ő szeretne mások felé nyitni,ismerkedni ,valami másra van szüksége a megszokottnál .Ez nagyon fájdalmas ha te nem így érzel .A kapcsolatokat is meg kell gyászolni hiszen itt is elveszítesz valakit akit szeretsz átvitt értelemben.Fogadd el a döntését sírd ki magad,vedd körül magad olyan emberekkel akiket szeretsz.Nehéz az elengedés de nem lehetetlen.Kitartást kívánok neked.
2020. dec. 5. 09:38
 4/15 A kérdező kommentje:

De neki nem én voltam az első.. Miért nem jött rá hamarabb, ha másra van szüksége? :(

Annyiszor beszéltünk róla, hogy mit szeretne, mire vágyik a másik.

Nem úgy tűnt, mintha annyira rossz lenne neki velem, semmi olyan "vágyáról" nem beszélt, amit velem, mellettem ne tudott volna megélni.

Miért hitegetett akkor, hogy én vagyok az igazi?

Hisz ő már tapasztalt is előttem. Azok a kapcsolatok rövidebbek voltak.

Én azt hittem, abban a korban, amiben van/vagyunk, ő már eldöntötte, hogy mellettem szeretne megállapodni.

Én semmi rosszat nem tettem, nem értem, hova tűnt belőle hirtelen ez az érzés. :(

2020. dec. 5. 09:44
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
8 éves kapcsolat volt, 1 - másfél év volt kiheverni. Az idő minden sebet begyógyít.
2020. dec. 5. 09:49
 6/15 anonim ***** válasza:
35%
Az első 6 év szép volt? Mennyi ideig voltatok együtt? Miért nem házasodtatok, gyerekek egyebek? Egy maratoni kapcsolat kifullad ha nem fejlődik sehova
2020. dec. 5. 10:15
 7/15 A kérdező kommentje:

Mert amikor összejöttünk, én még 4 évig tanultam.

Az összeköltözésig jutottunk, de anyagilag nem álltunk úgy, hogy ennél nagyobb szintet lépjünk.

Meg inkább éltünk, ez mindkettőnknek jó volt így.

Még a gyerek ráért volna mostantól 3-4 év múlva.

2020. dec. 5. 10:37
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezért megy szét sok fiatalon összejött pár, mert túl sokáig nem történik semmi, nem halad a kapcsolat, kifullad. A következő kapcsolatban meg pikk pakk megy az összeköltözés, házasság, gyerek, mert már megvan hozzá az egzisztencia.
2020. dec. 5. 12:14
 9/15 anonim ***** válasza:
51%
LOL, ez a kifulladas baromsag. Hanyan leenek egy eletet gyerek nelkul...mellesleg ezek a kovetkezo kapcsolatok is kifulladnak aztan, csak sokkal tobbe kerul, mert valas(ugyved, egzisztencia bukasa, gyerek erzelmi serulese)...
2020. dec. 5. 13:15
 10/15 A kérdező kommentje:

Szerintem előbb - utóbb nincs hova haladni.

Együtt éltünk, lettek volna persze jövőbeli tervek, mint házasság és gyerek, de ez még ráért volna, mind2en így gondoltuk.

Sosem volt unalmas a kaocsolatunk, jól megvoltunk, sok közös programmal.

Mi kell ennél több?

Most akkor egy következőnek is majd unalmas leszek...?

Nem lehet örökké újdonságokat üldözni.. Miért nem lehet megbecsülni, ha valakivel már összeszoktatok, meg volt a biztonság és az élet sem abból állt, hogy hazamentunk és tvztunk?

Barátaim kapcsolataihoz képest 100x izgalmasabban éltünk, én komolyan nem értem..

Nem értem, mit kellett volna másképp csinálnom.

2020. dec. 5. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!