Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kialakulóban lévő ,,kapcsolatnak" lett vége 3 hete, szerintetek ennek lehet egyszer folytatása?
Figyelt kérdés
Nagyon az elején voltunk még, ritkán tudtunk találkozni, de szex már volt. Úgy érzem ezt a dolgot elhamarkodtam, de utána még találkozgattunk. Én túl gyorsan akartam haladni, mert odáig vagyok érte, de úgy éreztem ő nem akarja eléggé. Emiatt azt mondtam hagyjuk, de már bánom, hogy ennyire erőltetni akartam a dolgokat. Ő elég zárkózott típus, lehet több idő kellett volna neki. Azóta nem beszéltünk, nem akarom zaklatni meg semmi, de nagyon hiányzik és úgy érzem hibáztam. Mi a véleményetek erről? Létezik, hogy egy férfinak (jelen esetben, de nőkre is értem) ,,több idő kell", vagy ez csak kifogás? Képtelen vagyok jól látni a helyzetet, kérlek segítsetek!2020. dec. 4. 19:13
2/6 anonim válasza:
Azt gondolom, mindkét nemnél általánosan elmondható, hogy sokkal szexibb, és vonzóbbnak tudjuk látni az a partnert, aki nincs teljesen oda értünk a kezdetekkor, és / vagy ezt nem mutatja ki számunkra holmi fanatikus, szívszerelmes, 'rögtön mindent neked adok' módon. Kell az izgalom, a kihívás, hogy nem 'egyértelmű', hogy ő a lábaink elött hever, hanem a személyiségünket kibontakoztatva válunk érdekessé a szemében. Ha te eljátszottad ezt a fanatikus, eröltetős, neked egyértelműen ő kell formát, nagyon valószínű, hogy lelohasztottad az érdeklődését, aztán még játszmáztál is valószínűleg ezzel az 'aaa inkább hagyjuk' megnyilvánulással. Ha szeretne, és kellően érdemes lenne rád, keresne téged és legalább kicsit próbálkozna megszerezni téged, de valószínűleg ennyire nem vagy fontos számára, ha nem keres. Szerintem te már nem tehetsz semmit, vond le a tanulságokat, máskor legyél megfontoltabb. Amúgy a tanácsom, hogy ha úgy érzed, a másik nem akarja eléggé a dolgot és neked több kellene, akkor ne feküdj alá, attól nem fog jobban értékelni.
3/6 A kérdező kommentje:
2-es:
Igazából ez a fanatizmus csak magamban volt, neki nem mutattam ki ennyire. Szóval nem lógtam a nyakán folyton, nem zaklattam meg ilyesmi, visszafogtam magam. Nem játszmázni akartam azzal, hogy hagyjuk, csak nem akartam, hogy elfajuljon a dolog, mert akkro nagyon nehezen viseltem ezt az egészet. De egyébként teljesen igazad van. Amikor lefeküdtünk még úgy tűnt akarja, igazából ahogy elkezdett komolyodni a dolog, úgy kezdett el távolságtartóbb lenni. Lehet a túl korai szex miatt, vagy nem érdekeltem eléggé.
2020. dec. 4. 19:55
4/6 anonim válasza:
Annyira zárkózott, de már szexelni azért tudott. Hány évesek vagytok? Meg lettél vezetve, nem akart ő semmi komolyat.
5/6 anonim válasza:
Ha beszelni nem tudtatok, hogy ki mit var el egy kapcsolattol, akkor inkabb csak a szexre ment.
6/6 anonim válasza:
Ez mind része volt a színjátéknak, erre ment ki, hogy szex legyen. Hány évesek vagytok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!