Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit lehet tenni ha ki akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha ki akarom dobni a barátnőm de mindig könyörög hogy ne és megsajnalom?

Figyelt kérdés
A viselkedése meg természete miatt. Addig nagy a szája amíg azt nem mondom hogy vége van. Olyankor meg sír és könyörög, legutóbb még le is térdelt úgy könyörgött hogy megváltozik. Hát már én szegyelltem magam de nagyon megsajnalom. Mindig ezt csinálja. Túl jó szívem van. És vissza fogadom. De aztán elfelejti egy idő után hogy megváltozik.

2020. dec. 1. 19:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Arany szívem.

Én ezzel tisztában vagyok hidd el. Hiába van akár egy jó kapcsolatod, ha a nőnek összejön valami jobb dolog, azonnal otthagy.

Nem számít a vagyon, a gyerekek, semmi. Tudom én ezt. Fel is merül az emberben a kérdés, hogy érdemes e tartós állandó kapcsolat, mert úgyis otthagynak egyszer, és utána meg ott a nagy űr, és a csalódás.

Sajnos a nőknél többet ér egy 50 milliós bankszàmlánál az, ha találnak valakit, aki jobb az ágyban.

Ök nemnolyanok mint mi férfiak, hogy megpróbálunk mindent megbeszélni, megváltozni, annak érdekében, hogy ne boruljon semmi.

Hidd el, téged sem azért hagyott ott mert akkor nem tudtál elutazni 40 km.-re, ez csak jó kifogás volt.

2020. dec. 2. 15:55
 12/12 anonim ***** válasza:

'11

Lehetséges, hogy nem azért. Mellettem nem tudta volna úgy kiépíteni magát mint a másik mellett. Nem tudott volna fényes karriert építeni, vállalkozni, marketinget csinálni magának. Az új pali mindenben segítette. Arról nem is beszélve, hogy nálunk nem volt sok közös program, elvárta hogy mindent én szervezzek, én meg sajnos ebben nem vagyok vmi kreatív. A másik fazon bőségesen szervezett, 3 hónap után már Angliába repültek 2 hétre, tavaly karácsonyt mesés körülmények közt Erdélyben töltötték, januárban még síparadicsom Ausztriában. Szóval a programok nem maradnak el, szórakoztatva van, élményekkel gazdagodik és mindemellett mondhatni jó körökben kezdett el forogni a csávó ismeretségeinek is köszönhetően. Pénzben nincs hiány, már nem egy poros kis szobát kell bérelgetnie Budapest valamelyik félreeső kerületében, hanem egy tágas nagy lakásban élnek ketten, ami a srácé. :) Szóval igen, nem az a 40 km rakott alám, hanem összességében minden. Jobb alternatíva volt egy olyan faszi akivel minden hétvégén, sőt, hétköznap munka után is ki lehet mozdulni, menni-menni-menni mindig mindenhova. Mert a programok kellenek, anélkül nincs élete. 1 hónap után már kastélyszállóba vitte a gyerek.

2020. dec. 2. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!