Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan szakított velem?
A barátommal 5 hónapja laktunk együtt, 4 hónap tökéletes volt. Az utóbbi 1-ben pedig kezdtek felfordulni a dolgok. Volt hogy fáradt voltam és későbbre halasztottam a mosogatást, erre ő rámförmedt hogy lusta disznó vagyok. Szerinte a nő dolga hogy pihenés nélkül tisztán tartsa a házat. Egyszer majdnem megütött, mert nem főztem vacsorát, mert arról volt szó hogy a haverjaival eszik. Az utolsó vitánk az volt, hogy nem csinálok neki ágyba reggelit pedig az lenne a dolgom. Szakított velem mondván hogy lusta p*csa vagyok. Mindig a kedvében jártam, de neki több kellett. Mérgező kapcsolat lett belőle. 1 évet voltunk együtt. Az összeköltözés az ő ötlete volt én meg belementem. Mit gondoltok, jogosan akadt ki?
21/L
Nők a gyk-n: Normális pasira vágyom.
Nők kérdései a gyk-n: Nem normális pasival vagyok.
"Nem tudom, hogy mégis miből gondolod, hogy kamu."
Valószínűleg abból, hogy a kérdésben a gondolatvonal megtörik ott, hogy olyan konklúziót vonsz le, amely nem illeszthető az elbeszéléshez.
Elmondod, hogy milyen aljas ember a csókád, te pedig milyen rendeses, erre megkérdezed: "Mit gondoltok, jogosan akadt ki?" Ez a Gálvölgyi Show-ba simán elmenne poénnak, de itt inkább a trollkodás érződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!