Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított a párom mert el ment bulizni és egyfolytában hívogattam, jogosan tette?
Szerintem nem ez volt az első eset. Ezért nem szoktak figyelmeztetés nélkül szakítani.
32/f
Hát azért én valamennyire megértelek. Nem vagyok egy sárkány típus, semmi gondom azzal, ha a férjem néha elmegy a haverjaival, és kicsit elereszti magát, tegye. Nekem is vannak csajos bulik. Egyetlen dolgot szoktam kérni tőle, ha látja, hogy baromi későn fog hazaérni, vagy valamelyiknél ottalszik, dobjon egy sms-t, hogy ha éjjel felébredek mondjuk 4kor, és még sehol nincs, ne aggódjam hülyére magam, hogy mi lehet vele. Előfordult, hogy elfelejtette, arra mondjuk rohadtul berágtam, de ezt meg is értette, neki is szar lenne így aggódni értem fordított helyzetben. Szóval azért bökhetett volna annyit, hogy ne várd, nem jön haza.
Másrészről, Szerintem el se most először csináltál hatalmas cirkuszt egy bulizásból, mert nem hiszem, hogy egyből szakított volna. Meg ugye vádoltad mindennel... na ezen a ponton azért felmerül, hogy te se vagy teljesen százas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!