Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan szakított a barátnőm?
Már 1 hónapja nem vagyunk együtt, de képtelen vagyok lezárni. Mindenhonnan letiltott, már csak e-mailben tudom vele tartani a kapcsolatot, úgy ahogy. Mivel nagyon válaszolni se válaszol semmire, maximum annyit, hogy "Ne írj!!!!".
Annyi a sztorink, hogy 5 hónapig voltunk együtt. Ő sérelmezte mindig ha nem mentem el hozzá egy baromira fárasztó pénteki nap után (távkapcsolat volt) és péntek helyett szombaton mentem. Ez 2-3x előfordult, de összességében nem voltak nagy gondok. Aztán augusztusban munkanélküli lettem, felmondtam az előző munkahelyemen azért, hogy máshol többet kereshessek és több dolgot tudjak megadni neki is. Természetesen rohadtul nem találtam gyorsan melót és talán ez is vezetett oda, hogy végül elhagyott. Munkanélküli napjaimban szintén előfordult, hogy nem mentem el hozzá, mert beteg voltam, vagy fáradt. Utána ő menesztett és mondta, hogy menjek el a cuccaimért. Eleinte nem vettem komolyan hogy szakít, aztán augusztus 18-án elmentem hozzá. Egész nap együtt voltunk, kézen fogva sétáltunk, szexeltünk, stb. Estefelé viszont mondta hogy ettől semmi nem változik és ugyanúgy mennem kell, nem alhatok nála. Akkor már komolyan vettem az egészet, mert tényleg nem engedte hogy nála aludjak. Ezt követően eltelt pár hét és állandóan azt mondta, hogy ne írjak, mert így nem tudunk szünetet tartani. Aztán egyszer megelégeltem ezt az egészet és minden utolsó k....nak elhordtam üzenetben. Onnantól végleg megszakított velem minden kapcsolatot és állítólag már mást szeret. Szerintetek jogos volt mindez? Ha mondjuk nem mondtam volna rá csúnyákat, akkor is jogos?
Mindketten 23 évesek vagyunk.
Nincs olyan, hogy nem jogosan szakít. Szakított azért, mert kiszeretett belőled. Más indok ehhez nem kell.
Akkor is dobott volna, ha nem írsz csúnyát. Hidd el, ezen már semmi nem múlott.
Egy apró tipp: Ha állást akarsz változtatni, előbb keress újat, utána mondj föl a régin.
És soha ne legyen motivációd, hogy neki több dolgot adhass meg. Adjál neki időt, figyelmet, kedvességet stb. Amelyik nőd ATM-nek néz, azonnal rúgd ki páros lábbal.
Elégtételként annyit: a szex biztos jó lehetett neki veled, ha a már eldöntött szakítás ellenére még szexelt veled! ;-)
A szakítás soha nem úgy működik, hogy jogos vagy nem jogos.
"utolsó k....nak elhordtam üzenetben"
Na ezek után még szép, hogy nem áll veled szóba.
Míg nem volt munkàd, miben fáradtál el?
Én sem bocsátanék meg, ha elmondanál mindennek ok nélkül.Nálam ezzel végleg leírnád magad, ez kiábrándító.Mondhatnànk azt is, hogy ezzel mutattad meg, hogy milyen is vagy igazából.
És ha fáradt vagy..?? Pihentel volna nála.
Mibe faradsz el ha nem dolgozol?
Felülsz a buszra addig is pihensz..
Mellesleg egy munkanélküli senkinek se kell, max kis tiniknek akiknek akkor még semmi élet céljuk stb. Csak ugye egyszer ők is fel nőnek s észhez térnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!