Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A szex miatt képesek a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex miatt képesek a férfiak szerelmet hazudni?

Figyelt kérdés
Szeretői viszonyba keveredtem egy férfivel. Ő mondta ki, először, hogy szeret. Nem vettem túl komolyan az elején. Aztán egy idő után elhittem neki, és szép lassan átadtam magam az érzelmeimnek. Már több lett mint szexkapcsolat. Úgy éreztem szeretjük egymást. Viszont már egy ideje, nem keres úgy mint régebben. Alig viszonozza a közeledésemet. Mindig van fontosabb dolga. Viszont ha a szex jön a témába, akkor egyből szeret. Elmondja mennyire imád stb. Nekem ez úgy tűnt, hogy csak a szex miatt van. Csak a szex miatt “szeret”. Egy hete nem kerestem. Ő sem keres. Én ezt szakításnak veszem. Nem hiszem, hogy keresni fog, max ha kell majd valami neki. Lehetséges, hogy van olyan férfi aki képes ekkorát hazudni, csak azért, hogy megkapjon valakit?
2020. nov. 24. 10:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
Még fizetni és eltartani is képesek érte egyes balekok :D
2020. nov. 24. 10:59
 12/20 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
Hú, ilyen volt ismerősi körben. Szóval az történt, hogy feleség szépen elcuccolt az új, kőgazdagpasihoz. A pasi jól beetette. Vett házat, szépen berendezte, minden. Úton volt már a közös gyerMek is, mert hát ugye mennyire szeretik egymást. A nő beadta a válókeresetet, a férfi viszont mindig talált valami kifogást. Aztán mikor úgy tűnt, hogy minden egyenesben van, mégis visszament a feleségéhez és a gyerekekhez. Ennyit arról, hogy így meg úgy szereti.
2020. nov. 24. 11:05
 13/20 anonim ***** válasza:
12. Nem tudom mi volt ezzel a sztorival a célod, de ebben a pénzes pasira éhes nő tűnik a legnagyobb szemétnek, nem a férfi.
2020. nov. 24. 11:15
 14/20 anonim ***** válasza:
68%

Ha azt mondja csak a szex kell töled, egyébként a feleségével is kefèl jól elvannak, otthon minden rendben van ..... akkor te hogy állsz hozzà.

Minden kapcsolatban levő pasi válófèlben van, màr egy éve kúlön alszanak, otthon semmi szex, csak a gyerek miatt vannak még együtt.

A szeretőt tiszta szerelemböl szereti együtt tervezik a jövőt.

Ez esetben a nő mindent megtesz amit a pasi megkívàn, még extrém dolgokat is.

2020. nov. 24. 11:19
 15/20 anonim ***** válasza:
53%

Hasonlóképp en is jártam már

Mi 3 évig voltunk együtt

Csak a nagy korkülönbség miatt lett vége inkább. De sose bánom meg. DE ugye tudod h érezned kell mikor valakivel együtt vagy h őszinte az érzései???

2020. nov. 24. 12:07
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Sőt általában mind szerelmet hazudik szex miatt
2020. nov. 24. 12:23
 17/20 Ollókezű Edward ***** válasza:

13-mas: Az, hogy lássa a kérdező, hogy mondani mindent lehet, csak sajnos amit mondanak, nem mindig felel meg a cselekedeteknek.

Szerintem meg a két felszarvazott házastárson kívül mindenki szemét, tehát a pasi is.

2020. nov. 24. 12:34
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el ennél még nagyobbat is tudnak hazudnak csak hogy szexhez jussanak nem számít nekik, hogy lelkileg tönkreteszik és fizikálisan kihasználják azt, aki egész életében az igazi tiszta szerelemre vágyott.

Amúgy lehet, hogy melletted van neki a barátnőjén kívül több tartalék is.

Szerintem úgy tudsz kilépni ebből, ha keress nem válaszolsz neki, vagy tisztán mond meg neki, hogy ne haragudjon, de már tovább léptél, mert nem akarsz szexbábú szerepet betölteni, sem semmilyen szerepet már, mert az egész hazugság volt részéről. És aztán már ne foglalkozz vele.

2020. nov. 24. 12:49
 19/20 anonim ***** válasza:

* Hidd el, ennélmég nagyobbat is tudnak, hazudnak csak, hogy szexhez jussanak

ha keres, nem válaszolsz neki

2020. nov. 24. 12:52
 20/20 anonim ***** válasza:
* ennél még
2020. nov. 24. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!