Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex miatt képesek a férfiak szerelmet hazudni?
Ha azt mondja csak a szex kell töled, egyébként a feleségével is kefèl jól elvannak, otthon minden rendben van ..... akkor te hogy állsz hozzà.
Minden kapcsolatban levő pasi válófèlben van, màr egy éve kúlön alszanak, otthon semmi szex, csak a gyerek miatt vannak még együtt.
A szeretőt tiszta szerelemböl szereti együtt tervezik a jövőt.
Ez esetben a nő mindent megtesz amit a pasi megkívàn, még extrém dolgokat is.
Hasonlóképp en is jártam már
Mi 3 évig voltunk együtt
Csak a nagy korkülönbség miatt lett vége inkább. De sose bánom meg. DE ugye tudod h érezned kell mikor valakivel együtt vagy h őszinte az érzései???
13-mas: Az, hogy lássa a kérdező, hogy mondani mindent lehet, csak sajnos amit mondanak, nem mindig felel meg a cselekedeteknek.
Szerintem meg a két felszarvazott házastárson kívül mindenki szemét, tehát a pasi is.
Hidd el ennél még nagyobbat is tudnak hazudnak csak hogy szexhez jussanak nem számít nekik, hogy lelkileg tönkreteszik és fizikálisan kihasználják azt, aki egész életében az igazi tiszta szerelemre vágyott.
Amúgy lehet, hogy melletted van neki a barátnőjén kívül több tartalék is.
Szerintem úgy tudsz kilépni ebből, ha keress nem válaszolsz neki, vagy tisztán mond meg neki, hogy ne haragudjon, de már tovább léptél, mert nem akarsz szexbábú szerepet betölteni, sem semmilyen szerepet már, mert az egész hazugság volt részéről. És aztán már ne foglalkozz vele.
* Hidd el, ennélmég nagyobbat is tudnak, hazudnak csak, hogy szexhez jussanak
ha keres, nem válaszolsz neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!