Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex miatt képesek a férfiak szerelmet hazudni?
Hány évesek vagytok?
Na ezért nem szabad leállni olyan emberrel, akinek csak második vagy.
1, ha a mostani párját nem tiszteli meg annyival, hogyha valami probléma van, akkor megbeszélik és nem félrek*r, akkor valószínűleg téged sem tisztelne, még ha össze is jönne veled. Kellene neked ilyen ember? Ilyen szerintem max a tündérmesékben van, hogy a férfi a szeretőt választja és boldogan élnek míg meg nem halnak. Akkor is csak azért, ha az asszony egy hárpia és nem önszántukból vannak együtt, hanem pl a család akarata miatt.
A való világban baromira nem egészséges, ha valaki kapcsolatból kapcsolatba ugrál.
2, nekem biztos nem kellene olyan ember, aki fél kilépni a megszokott, biztonságos közegéből, nehogy egyedül kelljen maradnia egy percre is akár.
3, amit irántad érez, az nem szeretet, csak fellángolás. Egy gyenge ember, aki nem tud nemet mondani a pillanatnyi vágyainak, de valószínűleg otthon sem lehet rossz dolga, ha nem lép. Valószínűleg emberileg jobban szereti az asszonyt, sőt, lehet, hogy a szexuális életükkel sincs baj, csak egyszerűen hiányzott neki az izgalom. - az ilyen emberek gyengék, sunyik, hazugok, gusztustalanok.
Ha annyira veled szeretne lenni, már elhagyta volna a párját, mielőtt veled bármibe is belegabalyodott volna. A tisztességes emberek így csinálják.
Én is kerültem ilyen helyzetbe, bár az komolytalan kapcsolatnak indult, utólag derült ki, hogy van felesége az illetőnek. Egy pillanatra sem hittem el, hogy szeret, attól, hogy d*gás közben odalihegte, hogy imádlak. A francokat, a saját kielégülésüket imádják ezek az emberek, semmi mást.
Nem is akartam vele komolyat, az volt a szerencse, de amint kiderült, hogy felesége van, kiléptem a történetből.
Az illetőnek már 4. felesége volt az akkori aktuális, ez is sokat elárul róla. :)
Legközelebb légy óvatosabb és ne reménykedj abban, hogy te bárkit is elhódítasz bárkitől.. ha meg mégis, azt ne felejtsd el, hogy akit vinni lehet, azt viszik is. De ugyanúgy elviheti majd a következő fellángolása is mellőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!