Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A szex miatt képesek a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex miatt képesek a férfiak szerelmet hazudni?

Figyelt kérdés
Szeretői viszonyba keveredtem egy férfivel. Ő mondta ki, először, hogy szeret. Nem vettem túl komolyan az elején. Aztán egy idő után elhittem neki, és szép lassan átadtam magam az érzelmeimnek. Már több lett mint szexkapcsolat. Úgy éreztem szeretjük egymást. Viszont már egy ideje, nem keres úgy mint régebben. Alig viszonozza a közeledésemet. Mindig van fontosabb dolga. Viszont ha a szex jön a témába, akkor egyből szeret. Elmondja mennyire imád stb. Nekem ez úgy tűnt, hogy csak a szex miatt van. Csak a szex miatt “szeret”. Egy hete nem kerestem. Ő sem keres. Én ezt szakításnak veszem. Nem hiszem, hogy keresni fog, max ha kell majd valami neki. Lehetséges, hogy van olyan férfi aki képes ekkorát hazudni, csak azért, hogy megkapjon valakit?
2020. nov. 24. 10:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%
Férfitól ne várj többet.
2020. nov. 24. 10:13
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Foglalt pasi?
2020. nov. 24. 10:16
 3/20 anonim ***** válasza:
41%
Igen, mint ahogy egyes nők szerelemért/párkapcsolatért képesek azt hazudni, hogy nagyon szeretik a szexet, közben meg full jól elvannak nélküle vagy azzal ha iszonyú ritkán van. A férfi aztán pedig ott áll a kapcsolatban mint egy hülye, mert azt hitte milyen csodálatosakat fognak szexelni minden nap a párjával.
2020. nov. 24. 10:18
 4/20 A kérdező kommentje:
Etett, hogy nem rég szakított én meg elhittem. Aztán kiderült, hogy még mindig együtt élnek, de szakítófélben vannak. De ezek szerint még mindig együtt vannak. Kihasználta, hogy fiatal vagyok és befolyásolható. Hülye voltam tudom.
2020. nov. 24. 10:19
 5/20 A kérdező kommentje:
Szóval először azt hittem szabad. Így kötöttségek nélkül élvezhetjük egymást. Aztán bonyolódott de már nem bírtam kiszállni.
2020. nov. 24. 10:21
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
Igen.
2020. nov. 24. 10:24
 7/20 anonim ***** válasza:
95%
Szexkapcsolatból nem lehet jól kijönni, valaki mindig sérül. A szexet te is akartad, (remélhetőleg) jó volt, megvolt, zárd le.
2020. nov. 24. 10:25
 8/20 anonim ***** válasza:
31%
Van aki igen, van aki nem. Talán picivel többen vannak akik igen, de azért még nem teljesül az első válaszoló által leírt primitív általánosítás.
2020. nov. 24. 10:29
 9/20 anonim ***** válasza:
91%
Ne alázdd magad tovább,ha ő két nővel elvan szerinted milyen jellemre vall?Hazug féreg
2020. nov. 24. 10:30
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok?

Na ezért nem szabad leállni olyan emberrel, akinek csak második vagy.

1, ha a mostani párját nem tiszteli meg annyival, hogyha valami probléma van, akkor megbeszélik és nem félrek*r, akkor valószínűleg téged sem tisztelne, még ha össze is jönne veled. Kellene neked ilyen ember? Ilyen szerintem max a tündérmesékben van, hogy a férfi a szeretőt választja és boldogan élnek míg meg nem halnak. Akkor is csak azért, ha az asszony egy hárpia és nem önszántukból vannak együtt, hanem pl a család akarata miatt.

A való világban baromira nem egészséges, ha valaki kapcsolatból kapcsolatba ugrál.

2, nekem biztos nem kellene olyan ember, aki fél kilépni a megszokott, biztonságos közegéből, nehogy egyedül kelljen maradnia egy percre is akár.

3, amit irántad érez, az nem szeretet, csak fellángolás. Egy gyenge ember, aki nem tud nemet mondani a pillanatnyi vágyainak, de valószínűleg otthon sem lehet rossz dolga, ha nem lép. Valószínűleg emberileg jobban szereti az asszonyt, sőt, lehet, hogy a szexuális életükkel sincs baj, csak egyszerűen hiányzott neki az izgalom. - az ilyen emberek gyengék, sunyik, hazugok, gusztustalanok.

Ha annyira veled szeretne lenni, már elhagyta volna a párját, mielőtt veled bármibe is belegabalyodott volna. A tisztességes emberek így csinálják.

Én is kerültem ilyen helyzetbe, bár az komolytalan kapcsolatnak indult, utólag derült ki, hogy van felesége az illetőnek. Egy pillanatra sem hittem el, hogy szeret, attól, hogy d*gás közben odalihegte, hogy imádlak. A francokat, a saját kielégülésüket imádják ezek az emberek, semmi mást.

Nem is akartam vele komolyat, az volt a szerencse, de amint kiderült, hogy felesége van, kiléptem a történetből.

Az illetőnek már 4. felesége volt az akkori aktuális, ez is sokat elárul róla. :)

Legközelebb légy óvatosabb és ne reménykedj abban, hogy te bárkit is elhódítasz bárkitől.. ha meg mégis, azt ne felejtsd el, hogy akit vinni lehet, azt viszik is. De ugyanúgy elviheti majd a következő fellángolása is mellőled.

2020. nov. 24. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!