Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan váljak el a sráctól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan váljak el a sráctól?

Figyelt kérdés

Lassan körvonalazódik bennem,hogy el kellene válnom a sráctól,akivel eddig ismerkedtem. Kb 8 hónapja beszélgetünk, eddig húzta az agyam. Régebbről ismertem. Tudni kell róla, hogy nagyon megmozgatott bennem valamit,szerelmes lettem azt hiszem. Nagyon az esetem, túl szép is lett volna,hogy komolyat akarjon egy olyan lánytól,mint én. Nem vagyok egy model szépség, neki eddig elmondása szerint gyönyörű nőkkel volt dolga.

Napi szinten tartjuk a kapcsolatot,órákig chatelünk. Találkozót egy fél évig elhúzta, bár azt az okot meg tudtam érteni.

Az elmúlt 2 hónapban alíg találkoztunk, 1,2 hetente, volt hónapos kimaradás is. Mindig akad fontos dolga,közben nem tud 1 órát sem szakítani rám,közben egész nap játszik,sorozatokat néz.

Valahogy azért azt érzem,hogy így online felületen fontosak vagyunk egymásnak, de nem akar velem rendszeresen találkozni,és nekem erre igényem lenne. Elég megalázónak is érzem a dolgot, olyan mintha élőben nem lennék elég szép neki. Engem nagyon megrázna ha nem beszélnénk többet, de ettől a helyzettől is szenvedek,hiszen én látni akarom,ő meg nem engem. A srácnak nem volt még eddig komoly barátnője.

Szerintetek ilyenkor mondjam el a valódi okát, hogy nekem kevés ez így online? vagy találjak ki valami kamu indokot. Hiszen ha ő is csak talonban tart engem,és hazudozik,hogy hiányzom, de látni mégsem akar, akkor most minek valljak be neki az érzéseim? G

2020. nov. 12. 16:45
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
100%

Szerintem csak szimplán megmondod, hogy nem akarod folytatni vele.

Nekem az elmúlt 3 hétben 2ízben is sikerült hasonló ügyeket ezen a módon lezárni.

2020. nov. 12. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem árt neked sem, ha megmondod, hogy nem így képzelsz el egy kapcsolatot, 8 hónap alatt akár odáig eljuthattatok volna, hogy összeköltöztök. Nálatok meg még az is esetleges, hogy találkoztok -e, felesleges húzni az időt, nem haladtok előre.
2020. nov. 12. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

Az hogy lehet, hogy neki ez így megfelel?

Normális pasas minél hamarabb meg akarja dugni a csajt akivel ismerkedik. Itt valami nem stimmel, lehet van nője.

2020. nov. 12. 17:52
 4/5 A kérdező kommentje:
nincs neki,voltam a lakásán,egyedül lakik.
2020. nov. 12. 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy egyedül lakik, nem jelenti azt, hogy ne lehetne neki csaja, vagy több. Neki sokat nem jelentesz, így indokolni sem nagyon kell, kilépsz és kész.
2020. nov. 12. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!