Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk, jól tettem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk, jól tettem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy ideje furcsán viselkedett a barátnőm belenéztem a telefonjába tudom nem szép dolog, de amit ott láttam lesokkolt. Egy fiúval arról beszéltek hogy milyen jó volt egy évvel ezelőtt és újra kívánják. Most a probléma az, hogy akkor én már udvaroltam neki és más már számomra nem létezett.. Szakítottunk, érzem hogy meg kellett tenni, de mégis megvisel. Jól döntöttem hogy véget vetettem ennek? Teljesen fel vagyok kavarva.
2020. nov. 9. 14:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az egy évvel ezelőtti nekem nem tiszta, de, hogy arról írkálnak milyen jó lenne ismét dugni... igen, jól tetted.
2020. nov. 9. 14:56
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Jól. A barátnőd már nem szeret, és vagy már meg is csalt, vagy már tervezte. Nekem se kéne ilyen nő. Akit vinni lehet, azt hadd vigyék.
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a telefonjában egyértelmű jeleket találtál arra, hogy egy másik fiúval is flörtölget, sőt... akkor maximálisan biztos lehetsz benne, hogy jól tetted, hogy szakítottál vele.
 4/13 anonim ***** válasza:
Várj néhány hónapot és tedd fel ismét ezt a kérdést magadnak!
2020. nov. 9. 14:57
 5/13 A kérdező kommentje:
Egy éve voltunk együtt. Kicsivel előtte már volt valami ezzel a palival szóval lehet vele nem jött össze és b opció voltam. Sajnálom azt hittem van jövőnk. Köszönöm a válaszokat.
2020. nov. 9. 15:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted. Lesz jobb is, fel a fejjel.
2020. nov. 9. 15:09
 7/13 anonim ***** válasza:
35%
Reménykedj benne, hogy nem veled nyalatta ki amit a másik benne hagyott...
2020. nov. 9. 15:21
 8/13 A kérdező kommentje:

Hát igen erős megfogalmazás de utólag már gondoltam rá.😬

Kicsit felreismertem mert azért nem volt rossz dolga mellettem és megbeszéltük, hogy komoly a téma az elején. Úgy látszik neki ez a komoly. Szar dolog hazugsagban élni az biztos.

2020. nov. 9. 15:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha így érezted helyesnek, akkor függetlenül mindenki véleményétől, jól döntöttél. Csak az számít, hogy te mit érzel.
2020. nov. 9. 15:25
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat legalább nem volt eljegyzés vagy gyerek. Nem hiszem, hogy meg tudna változni, legalábbis értem nem, mert párszor tema volt, hogy ez mennyire fáj nekem és úgy tűnik őt ez nem érdekli.
2020. nov. 9. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!