Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem zaklat mit tegyek?
26eves srác vagyok
5evig voltunk együtt exemmel.
Lassan 2eve külön vagyunk(ő szakított)
A közelmúltban próbáltuk újrakezdeni a dolgot. De fontosabb volt neki a barátai mint én. És mindig csak a kifogásokkal jött miért ne találkozzunk.
Megmondtam neki, nekem ez így nem jo, és hagyjuk egymást békén.
Kb egy hetig békén is hagytuk egymást . Majd kb 5 napja elkezdett zaklatni. Naponta több szazszor hívni. Több száz sms
Házhoz jön. Csönget..kaputelefonozik.
Összes barátom zaklatja..és mondja megbánta. Én vagyok neki az igazi..csak félt kibékülni velem mi lesz ha újra szét megyünk.
Én már nem hiszek neki. Szerintem csak fel, hogy egyedül marad.
De akkor is idegesít a napi több száz megkeresés a részéről..plusz nem tudok elmenni otthonról mert munka után több órán át a ház előtt várakozik.. csönget...
Ti mit tennének ?
Szerintem meg ne bujkálj, menj ki a házból, vedd fel a telefont és küldd el tudod hova, hogy nem elég, hogy nem szereted, már látod hogy elmebeteg is, meg kb minden mást, amit gondolsz róla, de gyáva vagy mondani.
AZT NE, hogy szerinted csak egyedül akar lenni, mert bizonygatni fog! Feltételezéseket ne mondjál, csak az érzéseidről beszélj, amit benned kelt!
Ha egy csomó rossz és rázúdítod, az életben nem fog többet keresni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!