Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináljak ebben a helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ebben a helyzetben? Annyira fáj.

Figyelt kérdés
A barátommal 7 hónapig voltunk együtt, tipikus álompár mindenki azt hitte tökéletesek vagyunk együtt. Az utóbbi időbe sokat veszekedtünk (mindkettőnk hibájából) és ő ezidő alatt megkedvelt egy lányt. Azt mondta nem akar megváltoztatni, szeret még de már nem úgy mint az elején, de lehet meggondolja magát és ez esetben tudja hol talál. Nem ő volt az első de mindennél többet jelentett. Rettenetesen szeretem, 3napja szakított azóta nem alszom, eszem, iszom annyira fáj és csak rátudok gondolni és reménykedni hogy visszajön. Mit kéne csinálnom? Lehet még esélye, hogy visszajön? Egyszerűen annyira fáj ha belegondolok, hogy mással lesz bár azt mondta neki is fáj és hiányozni fogok. De minden mégis annyira kilátástalan nem hiszem hogy valaha is találok még egy ilyen tökéletes fiút.

2020. nov. 1. 08:31
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
A legrosszabb hogy úgy érzem elhamarkodott döntést hozott, mert ha bár voltak veszekedések szerintem megoldható problémáink voltak. Ráadásul egyik napról a másikra történt, csütörtök reggel még tőlem ment dolgozni, aztán este már csak annyit mondott hogy gondolkodnia kell. Annyira fáj sajnos és hiába mondja mindenki, hogy próbáljam meg lefoglalni magam ha nem megy és csak rajta kattogok.
2020. nov. 1. 09:17
 12/25 A kérdező kommentje:

10/11-es

koszonom szepen❤️

elmondasa szerint az elso pillanatban mikor meglatta a lanyt tetszett neki mert tipikus az idealja (szoke, vekony, szeplos, en ennek szinte a teljes ellentete vagyok😅)

es sajnos jelen pillanatban ugy erzem o volt a tokeletes

kulsore is tokeletes volt, jokepu, anyagias, gondoskodo

es nem tudom elhinni hogy valaha is talalok nala jobbat

a csaladja imadott engem, a baratai is, az en csaladom is oda volt erte

letiltottam mindenhonnan, a cuccait kidobtam, a kepeket letoroltem, de egyszeruen a fejemben ujra es ujra vissza jatszodik minden es a legutolso szalba is kapaszkodok hatha visszajon

Nembirom felfogni hogy olyan konnyen eldobott minket egy ismeretlenert😅

2020. nov. 1. 09:24
 13/25 anonim ***** válasza:
95%

Én 26 vagyok, és ugyanezt érzem 1 hónappal is szakítás után. Nem értem miért kell a szerelmi bánatot korhoz kötni, vagy ha felnőtt vagyok már nem szabadna érzéseimnek lennie?

A kérdésre válaszolva, NE várd vissza, tartalékban vagy számára arra az esetre, hogy ha a másikkal nem jönne össze és ha nem lesz jobb! Ne alázd meg magad! Később ha elkezded feldolgozni a szakítást, már látni fogod ezt te is.

Én is még nagyon benne vagyok, hiszen imádtam! Éjjelente vele álmodom, sírva kelek... de már kezdem látni, hogy mennyire igazságtalanul bánt velem, és hogy benyeltem a hazug szavait, hogy szeret. Ja amúgy mást fűzöget, ennyit a szakítáakor mondott szintúgy üres hazugságáról, miszerint most egy darabig nem keres mást!

Szóval tényleg ne várd vissza, nem szabad! Zárd el magad tőle, tiltsd mindenhonnan, sírj, foglald le a gondolataidat, és amikor készen állsz próbálj másokkal ismerkedni. Ne nézz vissza, mert ez is csak egy seggfej volt.

2020. nov. 1. 09:36
 14/25 anonim ***** válasza:
50%

"És ha tini, akkor mi a f*sz van?!

Ugyanúgy fáj neki, mint neked bármi más. Menj aztán húzd le magad a wc-n, mindenki jobban járna. Egy érzéketlen kretén vagy."

Nem a WC-n. Elég ha a tini kapcsolaok rovatban nyavajog, ha már van olyan

2020. nov. 1. 09:40
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Elég volt csak az első pár sort végig olvasni. ...

Szóval, ha nem jön össze neki a másik lány, vagy nem úgy alakul majd vele ahogy ő szeretné, akkor vissza táncolna hozzád, hogy legyen mégis csak valakije. Ha ló nincs jó a szamár is alapon van.

Kérdés, hogy van e elég önbecsülésed ahhoz, hogy amikor vissza akarja magát kunyerálni pusztán azért mert nem akadt meg neki jobb nálad, akkor te vissza fogadnád, tudván hogy amikor jön majd egy újabb jobb lány akkor megint eldob érte, mint egy szaros zsebkendőt?

Hiszen már ez az ember téged már régen nem úgy szeret és tisztel annyira, hogy ne kajtasson másik lány után. Egy idő múlva úgy is kifelé kacsingat majd és merem megkockáztatni, hogy a hátad mögött is ezt csinálja/csinálta.

2020. nov. 1. 09:56
 16/25 anonim ***** válasza:
29%

"Kérdés, hogy van e elég önbecsülésed ahhoz, hogy"

Ez neked még kérdés? Olvasd már végig a szösszenetet! Az egész duzzad az önbecsüléstől

(szerinted hányszor fog a srác még 1-1 kefélésre visszamenni, a kérdező meg minden alkalommal örömmel fogadni?)

2020. nov. 1. 10:16
 17/25 A kérdező kommentje:
Önbecsülésem nincsen igen, és jelen pillanatban úgy érzem vissza fogadnám mert egyszerűen ő volt a tökéletes.
2020. nov. 1. 10:20
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor ezen dolgozz kérlek, a saját érdekedben. Sokkal de sokkal többet érdemelsz annál, mint hogy tartalék legyél egy ilyen tapló szemében. Igen, azt mondják, hogy a kapcsolatban minden két emberen áll, de van szitu amikor ez nem így van. Pl ez. Te arról nem tehetsz egyáltalán, hogy a másik csaj inkább az ideálja és az is teljes mértékben az ő szegénységi bizonyítványa, hogy pár szeplővel el lehet hódítani. Az a helyzet, hogy ha csupán 7 hónap alatt ennyire meg tud romlani a kapcsolat, akkor soha nem volt igazi szerelem.
2020. nov. 1. 10:43
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lett volna tökéletes, ha állandóan veszekedtek, és beújított egy csajt? Ha visszajönne, nem azért tenné, mert te vagy az igazi, hanem mert nyitott karral, és főleg széttárt lábbal várod. Borítékolom neked, hogy nagyon megbánnád később.
2020. nov. 1. 10:53
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha visszafogadod, akkor borítékolható, hogy ugyanezt megteszi majd egy másik szőke kiscsajért. Tudom fáj, mind átestünk azon, hogy "soha nem találok nála jobbat", de igen, hidd el. És már ne is haragudj, de szerinted nincsen annál jobb, aki elhagy téged egy másik lányért, akit alig ismer?

Ahogy kimondta, hogy "tudja, hol talál", képen kellett volna röhögnöd, és azt mondani neki, hogy ha egyszer kiment azon az ajtón, akkor többet a büdös életben nem jöhet vissza, úgy döntsön. Talán akkor még el is gondolkodott volna azon, hogy megéri-e mindent borítani egy ismeretlen lányért. De így?! Basszus, megadod a lehetőséget neki, hogy nyugodtan kereshet olyat, aki jobban megfelel neki, aztán ha mégse jön össze, tehozzád mindig visszamehet! Ne csodálkozz, ha akkor úgy is fog kezelni, mint örök másodikat.

2020. nov. 1. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!