Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó ez? Szakítás után ennyire nőzik?
Sajnálom, hogy neked rosszul esik. Ne foglalkozz vele.
Ő kihasználja a szingliséget, azt csinál amit akar.
Baka, o az exed semmi kozod nincs mar hozza csak volt. Ugy nez ki te meg nem tetted tul rajta magad v nem dolgoztad fel mert ezt ugy irtad, mintha meg lenne valami köztetek. Szoval eleg fura h neked rosszul esik, alaptalanul.
Bele lehetne meselni h magadat is csak egy ilyen kis nocskenek kepzeled mint amilyeneket most hajt de ehhez nagyon elkell kalandozni fejben. Ilyen tulbonyolitott szenvedes vagy nem tudom de fejezd be. Pasizz te is, elj es foglalkozz magaddal ahelyett h az exeddel foglalkozol.
Lehet hogy rosszul esik, de valószínűleg ő életstílust váltott.
Gondolom még fiatalok vagytok, elég volt neki az 1 éves kötőttségből, és úgy döntött, hogy kiéli magát, élvezi egy kicsit az életet. Majd ha már mindent megtapasztalt, meglátott, kipróbált, majd akkor megint elfogja magát kötelezni.
Ha fiatalok vagytok, akkor szerintem jól döntött.
Az is lehet, hogy kicsit kihuncutkodja magát a nagy vilagban, és utána újból összejön majd veled, mert te vagy a nagy Ő. Azokat a lányokat csak megfekteti.
Én megértelek. Nemrég szakítottam én is, mert belehajszolt a viselkedésével. Kénytelen voltam megtenni pedig tiszta szívemből szeretem őt. 1 hónap alig telt el, borzalmasan szenvedek miatta, álmaimból rendszerint sírva kelek. Ő pedig nagyon úgy tűnik, hogy túl is lépett rajtam és a majdnem 4 közös évünkön.
Bár valahol egyszer azt olvastam hogy ezt a férfiak a kapcsolat feldolgozása miatt csinálják, de nem igazán tudok hinni benne.
Ne foglalkozz vele, sokkal nehezebb úgy elfelejteni... az ilyet pedig el kell. Ennyire voltunk fontosak és szeretettek - semennyire.
"ez már nagyon durva és rosszul esik!"
Ő már nem a párod. Mi közöd hozzá, hogy mit csinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!