Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj ennyire a szakítás?
Figyelt kérdés
Mintha a mellkasomból tépték volna ki őt. Olyan üresnek és semminek érzem magam. Tengek-lengek az emberek között, szánalmasan viselkedek és egyedül vagyok. Minden fekete és fehér, szürke és komor.2017. márc. 23. 00:49
1/5 anonim válasza:
Egy kosárba tettél mindent?
Gondold végig, hogy mit tanultál, tanulhattál a kapcsolatból, és menj tovább, hogy egy másik kapcsolatban majd okosabb lehess azzal a tanulsággal, amit most kaptál.
Mi fáj ennyire? csalódtál? miért? átvert? mást hittél, hogy más lesz? Tán naiv vagy? Tán túl sokat hittél?
Tegyél fel magadnak kérdéseket és juss el a mélyére a dolognak. Ha kielemzed, talán jobb lesz. Nekem gyakran jobb, ha szellemileg megértem a haragom, fájdalmam, bánatom, stb. Akkor könnyebb tovább menni.
HAJRÁ!
2/5 anonim válasza:
Tipikus gyk. 2 soros kérdés,semmi konkrétum aztán várja a világmegváltó válaszokat! Ja,hajrá!
3/5 anonim válasza:
ez ilyen, én is pont így vagyok. üresben forgok hónapok óta, se célom se irányom, elképesztő hogy ide jutottam, sosem gondoltam volna.
26/F
4/5 anonim válasza:
En sem gondoltam volna. Lassan négy hónapja tartó uresseg, kieges, unalom, semmi eletcel. Semmi sem vigasztal.
5/5 anonim válasza:
Dopamin, szerotonin, noradrenalin....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!