Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggodalomra adhat okot, ha a házunk körül ólálkodik szakítás után, ha egyébként eléggé ártalmatlan ember?
Szakítás után hetekig mindennap többször jött el a házunk előtt, hangosan, hogy halljam, hogy még mindig erre jár és érdeklem.
Egyébként sosem erőszakos, inkább félt megkeresni összeveszés után.
Mi a véleményetek erről?
Én vagyok a nő, ő a férfi.
Nekem a teljes passzivitás vált be. Ha becsöngetett amikor otthon voltam, akkor nem reagáltam rá. Az utcán már körülbelülre tudtam, hogy hol és milyen időpontokban jelenik meg autóval. Akkor nem néztem rá, sőt elfordultam. Ha tehettem, letértem egy másik útra, és onnan folytattam az utam. Talán 1 vagy 2 hete volt, nem emlékszem pontosan mikor, hogy kiakadt rám a házunk előtt. Hangosan nyugtázta, hogy hülye vagyok és nagyon utál már engem. 😋 Azóta nem keres.
Szóval szerintem valahogy érd el te is ezt az állapotot. Idegesítsd fel azzal, hogy levegőnek nézed, nem beszélsz vele, nem nyitsz ajtót. Elege lesz belőle és nem jelentkezik többé. 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!