Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj a szakítás?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva ezt a kérdést azért teszem fel, mert bár nekem 20 évesen még soha egyetlen barátnőm sem volt és már szeretnék, de nem is erre akarok kijönni, hanem hogy sokszor olvasom, hogy a emberek bele halnak a szakítás utáni fájdalomba meg hogy öngyilkosok lesznek és egyszerűen nem értem, hogy mi olyan fájdalmas ebben miért lesz tőle öngyilkos az ember, valaki le tudná írni a választ erre előre is? köszönöm szépen!2020. okt. 26. 12:15
1/8 anonim válasza:
Technikailag olyan, mintha meghalt volna a másik, többé nem az életed része. A szakítás fájdalma egyfajta gyász.
2/8 anonim válasza:
Szerelmes vagy valakibe, az életed fontos része lesz, aztán ezt a részt egyszer csak kitépik az életedből, és lesz egy hatalmas üresség benne
3/8 anonim válasza:
Mert szerettél valakit, valaki szeretett, ott volt, az életed része volt. És mindez egyszerre hirtelen megszűnik. Főleg ha veled szakítottak. Még annyi mindent el szeretnél neki mondani, látni szeretnéd, de nem teheted. Hisz ő már mindezt nem akarja. Ott vannak a gondolatodban, szívedben a közös percek, a szavai, a tettei, ami miatt szeretted. És egyre csak előjönnek akaratlanul is.
Kb. ezek miatt.
4/8 anonim válasza:
+ ott a kudarc, a szegyen es a csalodottsag, hogy szerettel valakit/szerettetek egymast, de nem mukodott. Egy csomo emberi kapcsolatot fent tudunk tartani, erre tessek, akit a legjobban szeretunk azzal meg nem megy, pedig azt hinned, h azzal a legkonnyebb.
5/8 anonim válasza:
1#- és jól leírta. Gyászszituáció. Veszteség...+sokszor bizonytalanság, félelem, önbizalom romboló.
6/8 anonim válasza:
Köszönöm a válaszokat, de azt továbbra sem értem hogy miért kell öngyilkosnak lenni, mert nekem is halt már meg kutyám és családtagom és mégsem lettem öngyilkos
7/8 anonim válasza:
#6 Az te vagy, ők meg ők. Nyilván nem egyetemesen igaz mindenkire.
8/8 anonim válasza:
#6 ez emberfüggő. Én például semmi esetben nem tudnék véget vetni az életemnek, még akkor se, ha szakítana velem a párom (aminél egyébként per pillanat nem tudnék rosszabb dolgot elképzelni) Illetve egy öngyilkosság összetett dolog, több minden állhat mögötte, nem csak egy szakítás, az csak ilyen "utolsó csepp"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!