Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jó hogy vége lett?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó hogy vége lett?

Figyelt kérdés
Barátnömmel 1 ev utan azert lett vege mert az exem bekovetett es en visszamertem kovetni instan de amugy az exeim instajat naponta nezi,hogy kovetem-e kb aztan most zsarolt vagy a barinom,vagy en? Es hat mondtam neki ez gyerekes,es mondom a te exeid is ismerosod facen akkor ennyi erovel az enyem? Jo hat,de en milyen vagyok meg stb szerintetek? Nagyon sokat hisztizett,es ha az utcan egy lanyra mertem nezni mar uvoltott velem,de ha csunya lany volt le se szarta...

2020. okt. 21. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó. Féltékeny típus, előbb-utóbb úgyis megőrjített volna vele. Amúgy gyerekes az egész.
2020. okt. 21. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:
34%
Nem feltétlenül jó. Sztem az h ennyire féltékeny vt, azt jelentette h nagyon szeretett.
2020. okt. 21. 19:27
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
#2 hát... b*szhatod, hogy nagyon szeret, ha közben megfojt a hülyeségeivel
2020. okt. 21. 19:29
 4/4 anonim válasza:
100%

Na most az ilyen szintű féltékenység nem egészséges. És én ha ilyet látok akkor azt gondolom ez nem szerelem. Mármint biztosan fontos vagy neki és szeret téged de ez inkább birtoklási vágy. Összekeveri az őszinte szerelmet/szeretetet a birtoklással. Sajnos míg az ember fiatal megesik. Ez nem azt jelenti hogy ne lennél fontos inkább úgy mondanám hogy az hogy te az övé vagy az nagyobb hangsúlyt kap mint maga a szerelem. Valószínűleg kisebbségi komplexusa is van és ezt remekül levezeti rajtad.. nem bízik benned igazán.

Nem rossz dolog feltétlenül a féltékenység egy egészséges szintig jó is de ez beteges.

Sajnos aki ilyen magától nem változik pár pofon után már igen. Rájön hogy ez nem oké így és bíznia kell a másikban.

Nem tudom hány évesek vagytok de én nő létemre is kikeszulnék ha a párom ennyire kontroll alatt akarna tartani és nem bízna bennem úgy hogy okot se adtam rá. Úgyhogy igen jobb ha vége ebből a szempontból.

27N

2020. okt. 21. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!