Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan léptettek túl egy olyan kapcsolaton,ahol hirtelen történt a szakítás ?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrégiben szetmentunk a párommal és a szakítás nagyon váratlanul ert,mert semmi gond nem volt a kapcsolatunkban. Megváltozott az élet helyzetünk és emiatt döntött a szakítás mellett. Természetesen apróbb problémák voltak,de semmi nem indokolta volna a döntését ezen kívül. Azóta nagyon nehéz hetek állnak mögöttem és próbálok előre tekintetű és pozitív maradni,de gyakran vissz süllyedek abba az állapotba,hogy hiányzik.
Ti hogy tudtatok tovább lepni, amikor ilyen váratlanul szakítottak veletek?
23N
2020. okt. 26. 09:00
1/4 anonim válasza:
Erre nincs megfelelő gyógymód úgymond. Ez egy állapot ami most nagyon fáj de idővel jobb lesz. Ezt nem tudod megszűntetni meg most. Fogalkozz magaddal, eddzel, csinositsd ki magad. Esetleg vállalja be valami olyat ami más, ami kicsit más mint te . Gondolok en pl. Új hajszín. Olyan ruha amit nem vettél fel eddig. Menj vasarolj bulizz. -beszélgess át egy éjszakát a barátaiddal. Hidd el ezek a legjobbak amiket most tehetsz , vágj bele ujba..mert ez hoz szamodra újabb izgalmat es leköti a figyelmed ha nem is tartósan de ideiglenesen . És késobb hidd el jo lesz!
2/4 anonim válasza:
Ezt nem lehet megfelelően kezelni. Én kiszenvedtem, aztán idővel jobb lett.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igyekszem ezt tenni és elég aktív is vagyok, de mindig amikor épp nincs semmi tennivalóm vagy kicsit dekoncentráltabb vagyok, egyből eluralkodik rajtam ez a rossz érzés...már hónapok teltek el, de még mindig elég intenzíven fáj, korábbi szakításoknál sosem éreztem ilyet.
2020. okt. 26. 09:50
4/4 anonim válasza:
Nehéz dolog, nekem a tapasztalatom hogy időt kell adni a “gyászolásnak” is, nekem is fél éve ért véget egy hosszabb kapcsolatom, megviselt nagyon, semmi jelét nem vettem észre szóval hideg zuhany volt, ha el akarod nyomni az érzést az nem feltétlenül segít, nekem az edzés vált be, nagyon sok önbizalmat tud adni, mozdulj ki a lehetőségekhez képest, találkozz barátokkal, olvass, nekem ezek segítettek. Közhely lehet, de igaz is, minden vég egy új kezdet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!