Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nők akik vissza tudták szerezn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik vissza tudták szerezni az exet?

Figyelt kérdés

Szakítás után, ha a férfi haragszik, nem akar semmiféle kapcsolatot, még a telefonszamat is lecserelte, viszont a nő mindenképp bekulni akar, mi lenne a jobb? Törekedni, napi több SMS, Facebook, Email stb.. ( jelenleg ezt teszem) vagy hagyjam 1 hétig megnyugodni és csak akkor jelentkezzek?

Anyukám azt mondta csak elmarom még jobban magam mellől ha nem hagyom békén m az új számát is kiderítettem, de még nem mertem neki írni... Ez már majdnem hogy Stalking. Facebookon kB 30 fake profilom volt már, az összeset letiltotta, nem akar velem beszélni. Ő csalt meg engem. De én is közben megcsaltam őt. Hosszú lenne az egész sztori. A lényeg hogy 3 éve, hol együtt vagyunk hol nem. Már vagy 90x szakított velem és újra vissza jött. De most tényleg azt érzem hogy vége. Igaz hogy az előző 89x is azt hittem de most nagyon durván ignoral. Ez még jobban fáj!

2020. okt. 24. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Ki szakított kivel, miért?
2020. okt. 24. 20:52
 2/5 A kérdező kommentje:

A párom ( férfi), velem ( nő, 27)

Azt mondta elege van hogy minden szaron kiakadok 3 éve. Soha nem szeretett és elege lett az on - off bol.

AZ idegeire megy, belebetegszik, rosszul érzi magát a kapcsolatban. Nem bízik bennem. Most őt idéztem.

2020. okt. 24. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Éppen itt az ideje, hogy befejezzétek. Miért akarsz egy rossz kapcsolatot vissza szerezni, 89 szakítás nem volt elég ahhoz, hogy megértsd, hogy semmi keresni valótok egymás mellett?

A szerelem nem ilyen, menj el pszichológushoz, ha magadtól nem érted, hogy csak kicsináljátok egymást. Teljesen felesleges kibékülni, még 1 szakítás után benne van, hogy belátjátok a hibáitokat és változtattok, de ennyi után biztos nem.

2020. okt. 24. 21:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van csak olyan rossz egyedül.
2020. okt. 25. 14:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem egyedül rossz, hanem ezek szerint vele! Egy ilyen kapcsolat pont arra vaó, hogy tudd, hogy hogyan nem akarsz élni, és legközelebb ne menj bele ilyen kapcsolatba.
2020. okt. 25. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!