Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapja már, hogy szakítottunk és nem tudom túltenni magam. Hiányzik. Vissza lehetne szerezni? 20/L
Már több mint 3 hónap eltelt hogy szakítottunk és július vége óta abszolút nem is beszélünk. Az a helyzet, hogy neki már más van, de úgy köszöntünk el egymástól hogy azt mondta, hogy "nem tudom azt mondani, hogy nem szeretlek". Bár aztán mindenki mondhat bármit, de én el akarom ezt hinni.
Szakítást az is eloidezte hogy egyetemre jöttem és elmondása szerint még nem éltem ki magam, mindig menni akartam bulizni stb. úgyhogy ebben igaza van, de szükségem van rá.. Viszont ha neki is szüksége lenne rám akkor keresne, igaz? És nem mással lenne, aki közelebb van hozzá..
Sajnos amerre ő lakik arra csak úgy nem járok, csak miatta mentem arra anno, úgyhogy az nagyon feltűnő lenne ha arra járnék, hátha osszefutunk.. Úgyhogy sosem fogunk véletlenül osszefutni az a baj és az a lényeg hogy rettenetesen hiányzik és nem bírom nélküle
Nekem is lenne lehetőségem mással ujrakezdeni, de nekem nem kell más.. Mindenkiben őt látom, őt keresem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!