Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, hogy ne fájjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne fájjon ennyire a csalódás?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat adtam lelkileg a másiknak és rengeteget az időmből. Lelkileg teljesen megnyíltam neki. Mindenki szerint jobb ez így, és már régen ki kellett volna raknom az emberek szerint de nem bírtam megtenni. Most a semmiért egyik napról a másikra velem tette ezt, tehát minden szava hazugság volt,hogy szeret és örökké mellettem lesz bármi legyen. Elmondtam neki,hogy ez meg az nem tetszik benne és megoldás helyett a vége ez lett. Úgy érzem magam mintha teljesen elpusztítottak volna belülről pedig sokat kell koncentrálnom az elkövetkező időkben a munkahelyemen. Van, hogy este felkelek álmomban és azon gondolkozok, miért fáj ennyire a szívem,mire rájövök, felalomban,hogy mi is történt. Szerettem, hittem, reméltem és próbáltam mindent megoldani de hazudtak és atvertek. Mit tehetnék, hogy ne fajjon ennyire? idő meggyógyít meg minden szoveg sajnos annyira nem vigasztal, attól tartok maradando nyomot hagyott.a lelkem melyen meg most is szeretem,mert számomra a szeretet nem egyik napról a masikra mulik el, és ez is zavar. egyébként 10 hónapja ismerjük egymást és hosszú órákat beszéltünk minden nap.tali nem, mert messze lakik nagyon.

2020. okt. 25. 03:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Fogd fel tanulópénzként. Máskor használd az agyad is és ne csak ösztönlény legyél. Amúgy majd az idő megoldja, ez még ilyen tinikorból visszamaradt dolog.
2020. okt. 25. 03:59
 2/6 A kérdező kommentje:

ösztönlény? tudod te az mit jelent?

nem vagyok már tini egyébként, korai 20-as éveimben járok, gáz vagy nem gáz ez történt. saját tapasztalatokat vagy tanacsokat varnek,mitől lehetne jobb.

2020. okt. 25. 04:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom megmondani mikor múlik ez az érzés.

Azt sem tudom megmondani mikor lesz jobb.

Nekem nem lett jobb.

Hónapokkal ezelőtt jártam úgy mint te. És nem is a 20-as éveimben vagyok.

2020. okt. 25. 04:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne erre megoldás akkor senki nem szenvedne, hanem azt csinálná.. Nincs sajnos, én is ebben a cipőben járok épp, nagyon rossz.
2020. okt. 25. 07:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Jajj🤧
2020. okt. 25. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:

"a szeretet nem egyik napról a masikra mulik el".

Néha mégis.

Te mit hibáztál?

2020. okt. 27. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!