Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy megbántad a szakítást a pároddal, mert nem jött utána jobb?
Olyan jott utana hogy mar nem ertem hogy lehettem az elozovel...
Ettol fuggetlenul nem a jobb remenyeben szakitottam, hanem mert megcsalt.
Nálam csak olyan volt, hogy azt bántam meg, hogy az nap amikor megismertem, nem maradtam otthon, a szakítás egy megváltás volt.
A csajról kiderült 2 hónap után hogy 3. hónapba van, egy "jól sikerült" egy éjszakás kalandjából.
Fél éve voltunk együtt mikor elkezdett találkozni a volt barátjával, ekkor pár hétre elküldtem, de vissza sírta magát, a volt barátja csak szexet akart, a szüleihez meg nem tudott menni, mert fogadták túl jól a hogy állapotos és nem tudja ki az apa...
Ekkor fél év béke, közbe megszületett a fia, majd kb. 3 hónapos lehetett a baba mikor újra elkezdett kavarni, pl. a barátnőjével megy vásárolni... és persze nem, és kihasználta majd egy évig, hogy nem akartam kirakni a gyerekkel, a már napi rendszeres veszekedés ellenére.
Az egyik ilyen "barátnővel" találkozok alkalmával, a gyereket elvittem a nagyszüleihez, lecseréltem a zárakat, majd bőröndbe kiraktam a holmiját a bejárat elé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!