Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Túl hamar hevertem ki az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl hamar hevertem ki az exem?

Figyelt kérdés

4 éves kapcsolatomnak lett vége két hónappal ezelőtt. Az első két hét katasztrófa volt, élni sem volt kedvem. Aztán hirtelen átfordult az egész dolog bennem, már nem sirattam a múltat, nem akartam visszaszerezni a volt páromat, csak el akartam felejteni, olyan könnyen, ahogy ő dobott engem. Most boldognak és kiegyensúlyozottnak, felszabadultnak érzem magam. Ami furcsa, tekintve, hogy mindent a volt barátommal terveztem (esküvő, család stb.)

Most van egy új pasi a láthatáron, jól esik az érdeklődése és úgy érzem nyitott lennék egy új szerelemre. De furcsa ez az egész, mert arra számítottam, hogy hónapok fognak eltelni mire egyátalán újra mosolyogni tudok a szakítás után.

28/N

2020. okt. 3. 22:39
 1/3 anonim ***** válasza:
41%
Köztudott, h a nők álltalában hamarabb túljutnak a szakításon. Örülj neki, h nálad is ez a helyzet. Én is kb. 2 napig bőgök utána napról napra jobb.
2020. okt. 3. 22:42
 2/3 anonim ***** válasza:
88%
Tök jó hogy jól vagy, viszont megeshet, hogy ez átmeneti. Lesznek még rosszabb napjaid, ez hullámzó tud lenni. De az már jó, hogy szilárdan érzed, hogy nem akarod vissza.
2020. okt. 3. 23:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mindig kb az első két hét az, ami bitang rossz. Aztán rájövök, hogy nélküle is letelnek a hetek, nélküle is felkel a nap és egész jól el lehet élni így is. Szóval szerintem természetes a reakciód, lehetnek majd nehezebb pillanataid ennek ellenére.
2020. okt. 3. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!