Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a párotok már 500 nőt megrépázott előttetek?
Figyelt kérdés
2020. szept. 27. 13:24
A kérdező szavazást indított:
Büszke lennék rá.
Nem érdekelne.
Szakítanék vele.
Szomorú lennék, de nem szakítanék vele.
43 szavazat
1/17 anonim 

válasza:

Eleve össze sem jönnek ilyen igénytelen alakkal. Tudom hogy egy férfi szerelem nélkül is tud szexelni (sok nő is), és nem is várom el, hogy csak 2 emberrel legyen előttem, de azért ez már komoly mentális problémára utal... Én nem olyan nő vagyok, aki fűvel-fával, így egy annyi igényem nekem is lehet, hogy Ő se legyen ilyen...
2/17 anonim 

válasza:

Az ilyen férfi kell a nőknek, nem?
Mert aki ennyit megkap, az jóképű, sportos, pénzes, jó dumás, sikeres,...ALFA HÍM.
3/17 anonim 

válasza:

Az ilyen nem Casanova, hanem elmebeteg. Azonnal szakítanék, és sürgősen bejelentkeznek pszichológushoz, mert biztos, hogy nekem is van vmi mentális bajom, ha ilyennel osszej
4/17 anonim 

válasza:

folyt. :összejöttem, és ennyire nem vettem észre, h kivel.
5/17 anonim 

válasza:

Semmit nem tennének.
Nincs egyetlen olyan nő sem, aki mondjuk egy 2 éves, jól működő kapcsolatot megszakítana azért, mert a párja tett olyat a múltban, ami neki nem tetszik.
Csak a női büszkeség mondatja ezt velük. A valóságban ez úgy működne, hogy egy éjszaka alatt átbeszélik a témát.
6/17 anonim 

válasza:

Azért szerintem egy átlagembernek (úgy értem: nem híresség) nem tud összejönni 500 nő, vagy csak nagyon sok idő alatt (mondjuk egész életében). De 10-15 év alatt, mint Puskásnak, hát azt nem hiszem...
7/17 anonim 

válasza:

Ez nem nem tetszés... És annyira nem lehet jó ez a kapcsolat egy defektessel...
8/17 anonim 

válasza:

Én már a 2005-ös Megasztárban való szereplésekor láttam, hogy ez a csávó nagyon gáz. Személyes szubjektív véleményem szerint ráadásul qrva tehetségtelen is. Személy szerint Novák Péter bűne, hogy rászabadította az országra ezt a förtelmet.
9/17 anonim 

válasza:

De akkor a nők miért mennek rá a hírességekre? Hiszen...
10/17 anonim 

válasza:

Én kiábrándulnék. 500 pina előttem az kva gáz és számomra gusztustalan. Hiába fürdik, a tudat sosem tűnne el az agyamból, hogy utána meg belém màrtogatja. Pffujj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!