Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés, hogy ex lettél?
Szuper.
Azt döntöttem el, hogy ha legközelebb nem érzem magam jól a kapcsolatomban, nem várok fél évet arra hogy szakítsak.
Mármint kinek milyen érzés?
Nekem nem tartozik bele a lényeges identitás érzetembe az, hogy egykor valakinek a barátnője voltam és most az exe vagyok. Ez számomra lényegtelen, tévedtünk, az élet megy tovább.
A kérdés úgy hangzik, mintha valakinek ez határozná meg az identitását, hogy ő “valakinek az exe”.
Attól függ... amikor még szerelmes voltam és közölték nem fog működni, hát az baromi sz.r érzés. Átmegy az ember az egyes fázisokon, még reménykedik, tanácstalan mit ronthatott el, emészti magát mit kellett volna máshogy csinálnia stb. utána múlik a rossz érzés és tovább tud lépni. Rájön, hogy bár hibázott, de tulj. képpen nem illettek össze.
Ha meg közös megegyezéssel, mert mindkét fél belátta ez így nem működik. Nos akkor meg semleges, emlékszel a jóra és lezárod.
Ha meg te zártad le, lépsz ki egy rossz kapcsolatból - na akkor az meg a megkönnyebbülés érzése, mintha pillekönnyűvé válnának a lépteid.
#8 Ez esetben számomra megkönnyebbülés lenne utólag, hogy vége van..
Ha valaki így kezd viselkedni veled, akkor továbbra is kapcsolatban akarsz vele maradni? Ezt nem értem.
Azt elhiszem, hogy rossz érzés, ha valaki megbánt, megváltozik a viselkedése veled szemben.. de az már mártír, aki ennek ellenére ragaszkodik egy ilyen romlott kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!