Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van innen még visszaút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van innen még visszaút?

Figyelt kérdés

Szakítottunk a párommal/exemmel néhány hónappal ezelőtt.

A helyzetet igazságtalannak érzem, mert ő egyedül meghozott egy döntést, ahelyett, hogy megbeszéltük volna.

A szakítás oka nem a szeretet hiánya volt, hanem egyéni problémák.

Ő úgy döntött, hogy nekem jobb lesz nélküle és hosszútávon még lehet igaza is lehet, de akkor is igazságtalannak és önző döntésnek tartom ezt részéről, mert igaz, hogy már egy hosszú és nehéz időszak állt mögötte, mögöttünk, de én kitartottam mellette, még ha ez engem meg is viselt.

Én nem tudtam elfogadni a döntését és sokáig próbáltam volna ezt megbeszéni vele normálisan, de ő magába fordult, el akart taszítani magától a legcsúnyább módokon.

Na most úgy tűnik, hogy mégis szeretnénk megbeszélni a dolgokat, viszont mind a ketten tartunk a találkozótól..

Egyikőnk sem szeretné elengedni a másikat, viszont sok már a sérelem, az én oldalamról legalább is biztos..

Szeretném, ha még működhetne és megadnánk ennek az esélyt, de nem tudom, hogy mennyi időbe telne az elmúlt időszakot rendbetenni magamban, nem tudom, hogy el tudom-e engedni azokat a sérelmeket, amiket okozott az utóbbi időszakban, míg külön voltunk..

Szerintetek megoldható még ez?

2020. szept. 23. 07:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én 1 idézetet írok csak ami a véleményem is. "Az érzelem 1 selyem fonal,mely könnyen elszakad, össze lehet ugyan kötni, de a csomó megmarad."
2020. szept. 25. 03:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!