Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nők, ti büszkék vagytok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti büszkék vagytok, ha tönkretesztek egy férfit?

Figyelt kérdés
Akivel randiztam, azzal kérkedett, hogy miatta már ketten lettek alkoholisták, elszórták a pénzüket bánatukban, valaki meg külföldre "menekült" előle, de ott is kísértette, soha nem tudott más nőt szeretni. Ez büszkeséggel tölt el titeket?

2020. szept. 17. 18:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%
Eddig igyekeztem mindenkivel korrektül és emberségesen bánni, ennél többet nem tehetek. Az, hogy az illető erre hogy reagál már nem az én dolgom és nem az én felelősségem, felnőtt emberek vagyunk. Volt, aki rosszul viselte az elutasítást, nem voltam rá büszke, de nem is foglalkoztatott különösebben a dolog.
2020. szept. 17. 19:11
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Igen büszkék. Valahogy a vérükben van.
2020. szept. 17. 20:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Esküszöm király érzés. Sose fogod megtudni. Mivel a nőktől elvették a hatalmat, nagyon jó érzés egy kis időre is "nagynak" érezni magunkat. A bosszú amúgy is a legédesebb dolog a világon :D
2020. szept. 19. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!