Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdés. Van ilyen sztorid?
Olyan történetek érdekelnének, akik szakítottak a párjukkal, de végül a szakító fél újra felkereste az exet?
-Miért szakítottál?
-Mennyi ideig voltatok külön?
-Mi történt utána, szóba állt veled az exed, összejöttetek újra?
-Ha igen, működik?

8 évvel ezelőtt házibulin találkoztunk, jártunk 2-3 hónapot, szakított velem. Én már akkor hulla szerelmes voltam belé.
Akkor azért szakított, mert hajrá volt az egyetemén, frissen szakított előző barátnőjével, nem fértem bele az életébe.
Rá másfél-2 évre újra próbálkoztunk, de csak szexkapcsolat féle volt. Szerencsétlenkedtünk, szakított, újra együtt lettünk. Ekkor az volt a baja, hogy a munkahelyén próbált beilleszkedni, az alá beosztott emberek 20-30 évvel idősebbek voltak mint ő, ismeretlen volt számára a helyzet.
Végül 5 éve alkotunk egy párt, majdnem 2 eve együtt élünk. Működik a kapcsolatunk olajozottan, harmóniában, szerelemben.

#7-es aterzem.. Ugyanilyen gyenge vagyok..
Ha akarna jönni, engedném valszeg.
Ő is ugyanúgy írogat, de néha szíven dof, hogy soha többet nem fog sem írni, sem együtt nem leszünk.
Mire én lenyugszom, felbukkan ő..
Most ezt befejeztem, ezeket a lehetőségeket elvagtam.
Kíváncsi leszek, a későbbiekben előkerül-e még, mert ha akarja, úgyis megtalálja a módját..
Ha nem, akkor csak szórakozni akart és utólag majd sajnálom, hogy sokáig ezt hagytam.
Szomorú ez, nem tudom, olyan emberek hogy tudják bántani szándékosan azt az embert, aki egykor a mindenük volt, hosszú ideig szerettek.

Igen, sejtem..
Az a legjobb, ha minden lehetőséget megszűntetek számára, ne tudjon keresni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!