Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 napja szakított a barátnőm, hogy nem érzi, hogy lenne jövőnk.Azóta nagyon szarul vagyok. Ő nem keresett, de én nagyon szeretnék még egy próbát. Írjam meg neki?
Figyelt kérdés
2020. szept. 13. 16:33
1/5 anonim válasza:
Ne irj semmit.Szedd össze magad,keresd meg a golyóidat,és ne szaladgálj utánna!
Nem voltál jó a jövőhöz,ne feledd!!
F
2/5 peca1000 válasza:
Lóf..@szt, irány a netes társkeresők!
Csajozz be, és élvezd az életet
3/5 FoxtrotLidérc válasza:
1-es: Erről van szó! Aki nem akar segíteni az építkezésben, a fedél alá se akarjon bebújni az eső elől...
4/5 anonim válasza:
Mintha én magam írtam volna a kérdést. :) Én úgy vagyok vele, hogy ha szívedből szereted és úgy érzed tudsz változtatni esetleg azokon amik okozták ezt, akkor menj utána, mert ha csak úgy hagyod elmenni, lehet hogy egész életedben bánni fogod, mert mondjuk senkit nem találsz akit ugyanúgy tudnál szeretni.
Viszont ne csak írj neki, az kevés.
Ha esetleg nem jönne össze a dolog, legalább benned lesz az érzés, hogy te megtettél mindent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!