Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem? Most már ezentúl mindig erre kell számítanom? 30/n
A héten szakított velem a párom fél év után azzal az indokkal hogy nem érzi azt amit kellene.
3 éve nem tudok tartós kapcsolatot kialakítani. Szinte mindig mellényúlok. A legutóbbi kedves, szerény, aranyos srác volt, azt hittem vele már tartós kapcsolatot is ki lehet alakítani. Aztán mégsem,közli velem hogy "aranyos vagy, de..." Én már komolyabbat szeretnék később esetleg családot is és pont olyanokkal találkozom vagy sodor mellém a sors aki független akar lenni nem akar elköteleződni. És kb. ideig óráig használnak aztán tovább vadásznak a Facebookról, instáról a csöcsös bigéket? Most már csak ilyen értékekkel rendelkező emberek vannak itt Magyarországon? Mindenki csak elvan egymás mellett vagy csajozni/pasizni akar kifulladásig?
Önbizalmam a padlón van nem tudom mit kellene másképp csinálnom.
Ja, akinek nem inge ne vegye magára
5-7# vagyok.
Kérdező!
Persze, ezt is fontos kipróbálni, hiszen ha ott nem passzol a dolog, akkor az egészre ráfog menni. Mondjuk én voltam olyan lúzer/megértő/türelmes (mindenki válasszta ki a neki megfelelőt) még fiatalon, hogy volt akire 2 évet vártam, meg volt egy féléves várakozásom is. :) De manapság kb nekem kell férfiként mondani, hogy azért az első randin mégse legyen már minden..
5-7-11# vagyok :D
Ezzel én is így vagyok, ki is ábrándultam egyből. Ez kb 3 hónapja volt. Akkor döntöttem el, hogy felfüggesztem ezt az -ismerkedek, hogy ne haljak meg egyedül és hátha lesz családom- projektet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!