Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi lehet a baj velem? Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj velem? Most már ezentúl mindig erre kell számítanom? 30/n

Figyelt kérdés

A héten szakított velem a párom fél év után azzal az indokkal hogy nem érzi azt amit kellene.

3 éve nem tudok tartós kapcsolatot kialakítani. Szinte mindig mellényúlok. A legutóbbi kedves, szerény, aranyos srác volt, azt hittem vele már tartós kapcsolatot is ki lehet alakítani. Aztán mégsem,közli velem hogy "aranyos vagy, de..." Én már komolyabbat szeretnék később esetleg családot is és pont olyanokkal találkozom vagy sodor mellém a sors aki független akar lenni nem akar elköteleződni. És kb. ideig óráig használnak aztán tovább vadásznak a Facebookról, instáról a csöcsös bigéket? Most már csak ilyen értékekkel rendelkező emberek vannak itt Magyarországon? Mindenki csak elvan egymás mellett vagy csajozni/pasizni akar kifulladásig?

Önbizalmam a padlón van nem tudom mit kellene másképp csinálnom.

Ja, akinek nem inge ne vegye magára

2020. szept. 11. 21:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló volt velem is mostanában. Egyik se akart komolyabbat, leléptek. Nem tudsz mit tenni, tovább kell menni. Kitartást neked is!

31N

2020. szept. 11. 21:56
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi 1-nek. Viszont kívánok!
2020. szept. 11. 21:58
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Évek óta ez van velem. 28/N
2020. szept. 11. 22:03
 4/16 Ramos ökle ***** válasza:
100%

Nyilván annak nagyobb a valószínűsége, h a hozzád közeli korban lévők már elköteleződtek, míg a szabadok többsége nem akar semmi komolyat. Nem könnyű olyat fogni, aki értékel is, nem ver át, nem akar másfelé menni ÉS éppen szabad. És persze még neked is tetszik.

Szóval figyelgetni kell, h ki lehet a jó választás. Nem könnyű megtalálni, de sok helyen lehet puhatolózni.

2020. szept. 11. 22:07
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz ügy.

Előre ezeket a dolgokat jó letisztázni, hogy kinek mi a szándéka a másikkal és mik a tervei a jövőre nézve. Persze ciki ezeket felhozni ismerkedéskor, és kicsit kínos róla beszélni. (Illetve azt tapasztalom, hogy a nőknél ha ilyet felhozok már menekülnek. - ez is megérne egy misét)

Ezeket csak úgy tudod kiszűrni jó eséllyel, ha felméred előtte a kinézett srácot. Illetve nem tudom, mennyi ilyen próbálkozásod volt, de az is elrémiszthet sok normálisabb srácot, ha túl sok.

De én is ezt a tendenciát erősödni látom, férfiaknál és nőknél is egyaránt, hogy csak kiélni magunk, eldobni a másikat egy kis használat után, mint a kitaposott cipőt. Ha pedig ismerkedéskor jelzem, hogy hát őő bocsi, én a komolyabb nőket keresem, nem az ilyen ágyról-ágyra járókat, akkor meg még kb ki is vagyok röhögve.:)

De ne magad hibáztasd, egyszerűen csak add fel kis időre ezt a pártalálás dolgot, adj magadnak időt. Persze, ennyi idősen már érthető kicsit, hogy aggódik az ember, de néha jobb hátralépni egyet, hogy utána letisztázva önmagadban, erőt gyűjtve újra tudd kezdeni, bízva benne, hogy legközelebb már sikerrel jársz :)

31/F

2020. szept. 11. 22:12
 6/16 anonim ***** válasza:

Utolsó, szerintem is mindkét nemnél nő ez a tendencia, nem csak férfiaknál (1-es vagyok)

A legrosszabb, hogy próbálom kiszűrni, de jönnek a szövegek, hogy nem csak szexre kellek, kapcsolatot akarnak, azt mégse...

2020. szept. 11. 22:15
 7/16 anonim ***** válasza:

6# azért megvannak rá a trükkök,hogy kilehessen találni. például beszélgetni exekről, kapcsolatokról, stb. Ez is olyan téma, hogy eléggé necces lehet felhozni. De azért ezekből jól kilehet hámozni, most sarkítok, de ha valaki mondja, hogy volt 10 egyéjszakása, meg 10 féléves kapcsolata, akkor abból már kilehet találni, hogy na, vele nem lehet tervezni komolyan.

Ezeket én még az ismerkedés elején szoktam felhozni (mármint már nem, feladtam ezt az ismerkedés a dolgot), akkor még úgymond úgyis tét nélküli. Nem nagy veszteség egyik félnek sem, ha kiad olyan infót ami akár kiábrándító lehet.

2020. szept. 11. 22:22
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Sajnos akkor nemcsak én járok ebben a cipőben.

Igen bevallom sok próbálkozásom volt,de csak kevéssel voltam úgy együtt. De nem azért mert faltam a pasikat hanem mert mindegyikkel próbáltam kapcsolatot építeni és ebbe a szex is beletartozik. Még a normálisabb pasi sem tud 1-2 hónapnál tovább várni a szexxel tapasztalatom szerint.

2020. szept. 11. 22:27
 9/16 anonim ***** válasza:

Hát nem szoktak várni, volt aki nálam indoknak hozta fel hogy minek húzni, mert csak így ismer meg (!)

Hát, nem kell mondanom szerintem, ezt ott abba is hagytam. Aki 1 hét után siet a lábaim közé, az nem akar komolyat.

2020. szept. 11. 22:31
 10/16 A kérdező kommentje:

Igen sokszor a pasik úgy indítanak ahogy most itt az első válaazoló megfogalmazta hogy jönnek ezek a szövegek, hogy "Elegem van a komolytalan nőkből végre normálisat szeretnék, komolyabb kapcsolatban élni, családot alapítani stb."

Aztán 1-2 olyan gerinctelen, pofátlan módon lépett le hogy napokig sokkolt a dolog. És nem a helyes, gyúrós, gazdag pasik voltak még mielőtt valaki félreértené.

2020. szept. 11. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!