Ottalvós bulin szerintetek milyen szivatásra kell számítanom?
Figyelt kérdés
Még nem voltam ezzel a társasággal, de meghívtak egy ottalvós buliba. Hatan leszünk lányok, mindenki hálózsákot visz.
A társaságból egy lány kirakta egyszer insta sztoriba, hogy egy táborban aki először elaludt, azt megszivatták úgy, hogy bekenték valamivel az arcát és megpiszkálták, hogy össze kenje magát..
ez még nem egy nagy dolog, de fel szeretnék készülni, ugyanis én hamar el szoktam aludni. Milyen szivatások mennek még az ottalvós bulikon? Mire vigyázzak?
2020. júl. 10. 19:14
1/2 anonim válasza:
Minálunk rúzzsal kipingálták az egyik kölyök arcát,durvábbat nem tudok elképzelni.
2/2 anonim válasza:
Az is tipikus trükk, hogy az alvó társuknak az egyik kezét langyos vagy meleg vízbe dugják, amitől előbb-utóbb bepisil álmában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!